Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél alkoholmentes lagziba?
persze, elmennek.
az mas kerdes, hogy nekem fura lenne es en az ilyen alkalmakkor azert szivesen megiszom egy-ket bort vagy koktelt, de tenyleg ki lehet egy estet birni enelkul, nem? valahol feludito is, hogy legalabb nem kell a sok pics.areszeg, bokorba hanyo tinit meg tancteren dulongelo, obegato idos rokont bamulni. mondom ezt ugy, hogy en is voltam eskuvon bokorba hanyo p.icsareszeg tini:D
Persze. Miért kéne bármilyen szer ahhoz, hogy jól érezzük magunkat?
Az eddigi legvadabb bulim is alkohol (és bármi más) nélkül történt, és baromi jó volt :)
Elmennék, persze.
Mindemellett ha én vendégeket hívok, akkor úgy látom őket vendégül, ahogy az nekik IS jó. Tehát pl a vegetáriánus unokatesómnak lesz vegán kaja, annak pedig, aki alkoholt fogyasztana, lenne erre is lehetősége. Akkor is ha mi pl nem iszunk. De az ő lagzijuk, ha így érzik jónak, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!