Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennél alkoholmentes lagziba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél alkoholmentes lagziba?

Figyelt kérdés
Közeli rokonok házasodnak, antialkoholisták, kb. 100 fő meghívott.

2021. okt. 18. 15:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
94%

Elmennék igen, és egyszer majd én is ilyen lagzit szeretnék.

A vegán kajára reagálva: Enni kell, de inni lehet mást is az alkoholon kívül...

2021. okt. 18. 18:32
 22/42 anonim ***** válasza:
25%
dehogy mennék...
2021. okt. 18. 20:30
 23/42 anonim ***** válasza:
26%
El, de innentől a nászajándékot biztos nem pörögném túl, vennék valami random bigyót. Ha a pár nem különösebben veszi figyelembe a szokásokat meg az eltérő igényeket, akkor engem sem érdekel különösebben, hogy minek örülnének.
2021. okt. 18. 22:08
 24/42 anonim ***** válasza:
77%

23-as!

Ez az igazi magyar mentalitás...Ha nem b.szhatok be ingyen, akkor ezt meg kell bosszulni...

Elég baj, ha neked igényed van alkoholt fogyasztani egy esküvőn, amin a pár kívánsága ez, hogy ne legyen alkohol életük legszebb napján. Itt ki is derül, hogy pont nem érdekel téged amúgy se a pár, ha azt az estét nem tudod piamentesen átélni, sőt, jól érezni magad...

2021. okt. 18. 22:42
 25/42 anonim ***** válasza:
31%

24

erre meg én azt mondom, h. vendégként szánok nem kevés lóvét az ő lagzijukra, mert fel kell öltöznünk rá rendesen, nőként el kell mennem fodrászhoz, kozmetikushoz, szánok x összeget nászajándékra, fizetjük a benzinpénzt és vmilyen szállást magunknak... én kérek elnézést, hogy meginnék vmi. minőségi pezsgőt vagy bort, de nem lehet.

azt is csinálhatnák, h. ők nem isznak, de engedik, h. a nép fogyasszon igény esetén.

az ő nagy napjuk, igen, ünnepeljék akkor kettesben.

akkor azt is írják oda, nem várnak pénzt, ajándékot, mert nemcsak antialkoholisták, de elkötelezettjei a demokratikus részvételnek és a civil aktivistának, ezért inkább vmilyen alapítványt és jó ügyet támogassunk abból a pénzből.

szval nem, nem értek egyet, mert erre a vendégek bsznak rá... csomó pénzt eltapsolnak, teljesen érthető, h. innának, ugyanis nem minden héten mennek esküvőre az emberek, és a covid alatt nélkülözték a bulizást is.

2021. okt. 18. 23:35
 26/42 anonim ***** válasza:
74%
Nem ijesztő, hogy ennyire ragaszkodsz az alkoholhoz?
2021. okt. 18. 23:40
 27/42 anonim ***** válasza:
26%

26

Nem az alkoholhoz ragaszkodunk, hanem az elveinkhez. A pia nélküli esküvő mögött két dolog lehet: szarrágás vagy fanatizmus. Egy kaliber a vegán önbíráskodással. Same shit, different stories

2021. okt. 19. 02:01
 28/42 Kései Sirató ***** válasza:
92%

Igen, boldogan, sőt! Boldogabban is mint egy szokványosba.

Ha jó a zene, kaja, és társaság, nekem egyáltalán nincs szükségem alkoholra.

2021. okt. 19. 11:11
 29/42 anonim ***** válasza:
21%

26

nem ijesztőbb, mint aki a kajához ragaszkodik.

semmi baj nincs azzal, ha megiszol vmi minőségi italt egy eskvőn.

2021. okt. 19. 11:26
 30/42 anonim ***** válasza:
92%

Nekem még túlzottan fura sem lenne. Több olyan buliban vagy családi összejövetelen voltam, ahol nem ittam. Akár azért mert vezettem, akár más miatt. Én az ízük miatt szeretem az alkoholos italokat is, de ugyanolyan jól tudom érezni magam alkohol nélkül is, biztos találok egy ilyen esküvőn olyat, ami finom.

"Mindemellett ha én vendégeket hívok, akkor úgy látom őket vendégül, ahogy az nekik IS jó."

Ez is igaz. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy a vegánsággal ellentétben az alkohol tilalmához sokszor az vezet, hogy a násznépben van egy vagy több ember, aki nagyon be tud rúgni és vállalhatatlan/agresszív, netán alkoholizmussal küzd és a pár ezért a konfliktusok elkerülése végett inkább nem szolgál fel alkoholt.

2021. okt. 19. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!