Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennél alkoholmentes lagziba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél alkoholmentes lagziba?

Figyelt kérdés
Közeli rokonok házasodnak, antialkoholisták, kb. 100 fő meghívott.

2021. okt. 18. 15:50
1 2 3 4 5
 31/42 Kései Sirató ***** válasza:
85%
Igen, nem rossz egy ilyen esküvő, mindenki mehet kocsival.
2021. okt. 19. 12:27
 32/42 anonim ***** válasza:
80%

27: vagy rossz tapasztalatok, esetleg alkoholista(k) a csaladban. aki pl. egy iszakos, agressziv alkolista apa mellett nott fel, az neha mar az alkoholra gondolni sem tud, mert elotornek a rossz emlekek. vagy ha tudja, hogy mondjuk olyan emberekkel van tele a rokonsag, akik vallalhatatlanra isszak magukat, ordibalnak, veszekednek, kozonsegesek stb, akkor tok erteheto, hogy a fiatal par nem akarja ezekkel a veglenyekkel egetni magat a baratiak elott. senki nem akarja azzal stresszelni magat a sajat eskuvojen, hogy apuka mar megint hanyasig itta magat es fel kell cipelni a szobajaba, a feri bacsi meg ugy beb.szott, hogy a fiatal csajokat molesztalja a tancteren.

az mondjuk mas kerdes, hogy aki hardcore alkesz, az igy is, ugy is megoldja a piat maganak sunyiban.

es egyebkent a kaja is eleg draga, tehat ha amugy van minden, rendes uditok, igenyes etelek, finom sutik es ragcsalnivalok, akkor nem hinnem, hogy a pian akarnanak sporolni, szoval eleg nagy g.ciseg ezert direkt kicseszni veluk es bosszubol kevesebb penzt adni. akkor mar inkabb el se menj, ha ennyire zavar.

mondom ezt ugy, hogy nekem is fura az otlet es en is szeretnek egy-ket pohar bort vagy koktelt meginni az eskuvon, dehat ez van.

2021. okt. 19. 12:42
 33/42 anonim ***** válasza:
18%

#24 Igazi magyar mentalitás minden neked nem tetsző véleményéhez odaírni, hogy igazi magyar mentalitás.

Nagyjából amúgy a 25-össel egyetértek. Nekem nem fontos hogy igyak egy lagzin, de ettől függetlenül ez egy ilyen műfaj. El lehet térni a szokásoktól, de akkor az úgy nem igazán szívélyes vendéglátás. Felnőtt ember vagyok, nem kell kontrollt gyakorolni felvettem, hogy igyak-e egy sört, vagy ne. A pár ezzel kb egy ilyen szülőszerepbe teszi magát, hiszen nem bízik annyira a vendégeiben, hogy alkoholt is felszolgáljanak. Ez olyan, mintha áthívna valaki ebédre, de csak céklalevet tenne elém, mert ő léböjt kúrián van. Tök jó, de attól én még nem vagyok azon.

Az ingyen pia részt nem is értem, ha lagziba megyek, ugye minimum fejenként egy 15.000 Ft-ot adok. Ez azért nem az ingyen kategória. Itt nem lesz pia, oké. Viszont ha a pár nem veszi figyelembe a lagzis szokásokat, akkor én sem veszem figyelembe, hogy amúgy ma már pénzt szokás adni. Mert én is pénzből élek, és nincs annyi elszórható vagyonom, hogy egy húsleves-rántotthús-kóla kombóra a minimum illő 15.000. Ft-ot adjam. Nem azt mondom, hogy direkt kiszúrnék velük, és valami szart vennék, de így nem annyira szívesen adnám oda a fizetésem egy jelentős százalékát. A lagzis menü fejenkénti árának legalább a fele az alkohol szokott lenni. Ha a pár ezen spórol, akkor én is spórolok, mert nekem sem fán terem a pénz.

2021. okt. 19. 13:10
 34/42 anonim ***** válasza:
91%

33!

Attól, hogy valami szokás, még nem kell elhinni,hogy az jó. Régen a nőnek kuss volt a neve, talán ezen is jó volt végre változtatni. Régen egy csomó szar hagyomány és szokás volt, amelyek nagy része szerencsére már veszendőben van.

Nyilván nem a kulturált alkoholfogyasztókkal akarnak kicseszni az ilyen párok, hanem pont azt akarják elérni, hogy akinek viszont nincs önkontrollja, és csak ingyen bebaszást lát a lagzikban, az ne ott csinálja a fesztivált a proli részeg stílusban.

Tudod, vannak azok az emberek, akikről úgy nyilatkoznak, hogy "Jó ember ő ,ha nem iszik". Na, ezekkel az emberekkel is szeretnék megosztani a legboldogabb napjukat, csak ennek ez a kulcsa, hogy a másik józan legyen. Azt pedig magától nem fogja megtenni, így kell ez a fajta óvintézkedés. Aztán aki meg nagyon inni akar, menjen és igyon az ünneplés helyett.

2021. okt. 19. 19:02
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Ha elmennék, már nem lenne alkoholmentes.
2021. okt. 19. 19:03
 36/42 anonim ***** válasza:
12%

34

hülyeség, amiket írsz, nyáron 2 lagziban is voltam, voltak gyerekek és alkohol is, ezt a 2 dolgot szokás mostanában kizárni az elit esküvőkről.

senki nem hányt le senkit, se gyerek, se részeg, mert csontrészeg egy sem volt.

ahány lagziban voltam életemben az elmúlt 30 évben, sehol nem volt ebből probléma.

amiről te beszélsz, vagy amit ez a pár képvisel egy arrogáns paternalista felfogás, amolyan "szülő" pozícióból kontrollálják az infantilisnek tekintett felnőttek alkoholfogyasztását.

a legtöbben családostul mennek, az maga a kontroll.... meg esznek is közben, nemcsak isznak, a kaja felszívja.

szval menjen erre a bulira, akinek 2 anyja van...

pofátlan pár, akkor ahogy írtam is, pénz se kelljen nekik...

2021. okt. 19. 21:34
 37/42 anonim ***** válasza:
92%

36!

Jó érvelés. Akkor itt a válaszom: Az is hülyeség, amit te írsz.

2021. okt. 19. 22:55
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

"akinek viszont nincs önkontrollja, és csak ingyen bebaszást lát a lagzikban, az ne ott csinálja a fesztivált a proli részeg stílusban."

Mondjuk az ilyen tahókat eleve nem kellene meghívni, és akkor nem kell anyáskodni felettük...

2021. okt. 20. 08:23
 39/42 anonim ***** válasza:
76%
38: mondjuk nem nagyon van valasztasi lehetoseg, ha az egyik ilyen taho az apad vagy a ferjed testvere pl.
2021. okt. 20. 10:07
 40/42 anonim ***** válasza:
10%

Miért ne lenne választás? Nekünk is van közeli rokon akinek vannak hasonló gondjai, eszünk ágában sincs egész este elviselni.

2021. okt. 20. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!