Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél alkoholmentes lagziba?
Figyelt kérdés
Közeli rokonok házasodnak, antialkoholisták, kb. 100 fő meghívott.2021. okt. 18. 15:50
11/42 anonim válasza:
Amúgy én elmennék és nyilván kibírnám pia nélkül, de ezt hogy kell elképzelni? Ha jani bá' visz egy üveg pezsgőt és megbontják a társasághal, akkor ki lesznek tiltva?
Nem megoldás az hogy a mentes pia elérhető, alkoholt meg aki akar az vigyen magának?
12/42 anonim válasza:
Én sokkal szívesebben mennék ilyen lagziba, mint másmilyenbe. Semmi sem kiábrándítóbb a részeg, hangoskodó, magukat kontrollálni nem tudó embereknél... persze, a kulturáltan inni tudókkal semmi bajom, de 100 főnél sajnos elég nagy az esélye, hogy lesznek olyanok, akik képtelenek mértéket tartani.
13/42 anonim válasza:
Elmennék, miért ne mennék? Nem vagyok alkoholista, hogy ne bírnám ki és eléggé lenézem azt a réteget, ami csak alkohollal tud mulatni.
14/42 anonim válasza:
Gond nélkül részt vennék egy alkoholmentes lagzin, mivel nem vagyok alkoholista. :)
16/42 anonim válasza:
Egyre ritkábban iszom ( fél évente egyszer )
De mèg így is fura lenne.
De elmennèk
17/42 anonim válasza:
Ahol elek, minden lagzi alkoholmentes :)
Es volt, hogy minden hetvegen mentem, mert a munkam resze volt :D
37F incel
18/42 anonim válasza:
Nekem a lagzi az nem buli hanem muszaj udvariassagi formularitas.
Kb az a szint mint melohelyen az évzárók meg ilyesmi.
Amikor megérkezem már akkor mennék haza egyuttal de végig jópofizom mert muszaj.
Szoval alkohol sem kell ehhez.
19/42 anonim válasza:
Persze. De remélem, nem vizet adnak, hanem fincsi koktélokat vagy smoothiekat, ha már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!