Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szingli lennél, szóba állnál olyannal, aki nem iszik? Ellenben fogyaszt alkoholmentes bort, akármit. Oka nem az alkoholizmus, hanem szimplán az, hogy kedve van az alkoholmentes élethez. Kedve van mindenből alkoholmentest fogyasztani.
Most őszintén
Választ valaki úgy párt, hogy "héj, te alkoholmentes italokat iszol vagy alkoholosat?"
Szerinted ez érdekel valakit?
Szerinted a világban aki alkoholt iszik néha az csak olyannal all szóba aki szintén alkoholt iszik es ha megtudja, hogy nem akkor elküldi a halál fa.szára vagy mi?
Agyilag minden rendben haver?, 😂😂😂
Szóba állnék, persze. Milyen hülye felvetés, hogy valakivel nem állok szóba, mert nem iszik alkoholt. Amúgy öcsém is ilyen, meg ismerek pár embert még.
Amúgy ennyire alkoholista országban élünk, hogy ez komolyan kérdésként merül fel?
Én szemèly szerint nem is nézem sok szarba, ezt a fúh milyen nagy èletem van mert hétköznap / hétvégén kint iszom lerèszegedèsig a baràtaimmal / barátnőimmel èletet.
Mekkora nagy produktív hobbi az ivàs🤢
Én se iszok már vagy 20 éve
Az alkoholmentes sört akkor sem értettem, de, hogy már bor is van?
Miért jobb az mint a víz, vagy az üdítő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!