Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szingli lennél, szóba állnál olyannal, aki nem iszik? Ellenben fogyaszt alkoholmentes bort, akármit. Oka nem az alkoholizmus, hanem szimplán az, hogy kedve van az alkoholmentes élethez. Kedve van mindenből alkoholmentest fogyasztani.
Figyelt kérdés
És nincs semmi a múltjában, vagy ilyesmi, ami miatt nem iszik. Nem beteg, nem alkoholista, nem vallásos, nem vezet, szereti az ízét. Egyszerű oka van: több kedve van az alkoholmentes élethez, mint ahhoz, hogy ezt "megszegje". Nem mintha egy korty drága pia kóstolásaba belehalna, ha arról van szó, hogy több kedve van kóstolni, mint alkoholmentesnek lenni, akkor beleiszik. De pl. boltban, meg koccintani csak alkoholmentest vásárol, koktélbárban is alkoholmentes koktélt iszik.2021. nov. 25. 11:57
11/13 anonim válasza:
Rengeteg eszköz van, aminek egy észrevehetetlen apró százaléka megtalálható ezen a bolygón. Ezekből egy nagyon kicsi rész elérhető az egyénnek. Ezekből egy kicsi részt használunk.
Ha valaki az alkoholt nem akarja használni, akár egy életen át, legyen.
12/13 anonim válasza:
Ha engem nem néz le, szekál azért, mert én meg iszom alkoholt (bort néha otthon, egyedül is, ha meg baráti társasággal elmegyünk bulizni, akkor ha olyan a hely / hangulat, azért nem 1 pohár limonádéval bazsalygok a pult mellett), akkor nekem semmi gondom nincs azzal, hogy ő nem iszik alkoholt.
13/13 anonim válasza:
Igen, sőt! Örülnék neki, hogy nem pusztítja az agysejtjeit, ezenkívül mindenhová mehet kocsival, nyugodtan vezethet, józanon is jól érzi magát, nem kell ahhoz piálnia. Szóval én örülnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!