Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alkoholmentes esküvőről?
"extrém mértékben ügyel rá, hogy ne legyen belőle több."
Na most az emberek nagy részének nem kell extrém mértékben ügyelnie. Vannak akik hajlamosabbak az alkoholizmusra, pláne ahol előfordul a családban, nekik nyilván saját felelősségük, hogy odafigyeljenek. De én pl ha elmegyek szórakozni eszem ágában nincs számolgatni, hogy jajj azt az utolsó 6 cseppet már kilöttyintem, mert az már túl sok. Augusztus végén volt céges csapatépítés és hát nagyon nem csak 1-2 pohárral ittunk. (És furcsa, de senki nem fetrengett hányásban, senki nem került önkívületi állapotba. Még hajnali 1-kor társasoztunk.) De azóta pl semmilyen alkoholt nem ittam. Nem azért mert olyan nagyon odafigyeltem, egyszerűen a hétköznapokban nincs igényem rá. Én akkor gondolom szerinted alkoholista vagyok.
102.
Inkább csak annyi, hogy esélyed van rá, hogy az leszel. A mentalitás már megvan hozzá. Szomorú, hogy a legtöbb magyarra ez igaz, alig van olyan, aki évi 1 liter alatt tudja tartani az éves alkoholfogyasztását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!