Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alkoholmentes esküvőről?
10.
Tehát ez is csak egy újabb indok a nyakló nélküli piálásra, önmaguk kiütésére, másik lehányására, enyhébb zaklatásokra a rendezvényen - másnap egy "részeg vótam"-al letudva a felelősséget. Ez undorító. Hol marad a civilizált szórakozás?
Pont ugyanaz a véleményem erről, mint a gyerek meg mindenmentes, és a vegán esküvőkről. Azt hiszi a menyasszörny hogy az ő rendezvénye akkora dolog hogy mindenki kezét-lábát töri hogy teljesítve a hülye feltételeit ott lehessen. Közben meg nem. Ha a meghívottnak nem felelnek meg a hülyeségek akkor megkönnyebbülten kimenti magát valamivel hogy nem tud menni. Legalább pénzt se veszít.
Én az ilyet hülyének nézném pedig nem iszom (ahogy azt is aki vegán kajára kényszerítené a vendégeit mert ő az). A franc se finanszírozná a hóbortjait. Mert ugye a pénzem, az viszont kéne.
#14 Hjahhh miután kiperkálják neked százezrekből az ingyen zabálnivalót, még problémázzál azon hogy nincs bor a pörkölt mellé...
Őszintén, aki nem képes lagzira menni pia nélkül, az messze nem funkcionális ember.
16.
Az alkoholisták esetleges távolmaradása "me nincs kőbányaji meg tüske" csak emeli a színvonalat. Már csak a mulatós-zenét, a vőfélyt és a parittyába is ideális szikkadt pogácsát kell legyalulni a tökéletes szinthez.
Nem gondolok semmit, ha meghívnak elmegyek alkoholmentes/gyerekmentes/húsmentesküvőre, a pár dolga, mit és hogyan szeretne. Nekem nem kell pia, hogy jól érezzem magam.
De ettől függetlenül azt gondolom, nem normális dolog ilyen szinten viszolyogni az alkoholtól apád miatt. Az enyém is az volt, és az én családom is ilyen, tabuként kezelik a piàt, pedig nem lett emiatt senki alkoholista.
Ez egyfajta feldolgozatlan trauma szerintem. Nem az alkohol volt a bűnös, hanem az apád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!