Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam megsértve, ha a párom nem hajlandó velem jönni egy esküvőre, ahová mindketten hivatalosak vagyunk?
Figyelt kérdés
Az én baráti társaságomban lesz esküvő, de mindketten hivatalosak vagyunk, ő is ismeri a menyasszonyt és a vőlegényt is. A párom kategorikusan kijelentette, hogy nem jön velem. Nekem ez nagyon rosszul esik, majd magyarázkodhatok ott, hogy miért nem jön, ráadásul ki van fizetve a kajája, már visszajeleztem, hogy megyünk. Azt mondta, hazudjam azt, hogy Covidos, neki nincs kedve jönni mert sok a dolga és pihenni akar. Szerintem bunkóság.2022. okt. 15. 12:39
31/34 anonim válasza:
Tök más, ha valaki retteg az ejtőernyőzéstől vagy nem lenne képes fizikailag végigcsinálni a semmiből egy sziklamászós túrát. De ismerek olyan házasságot is persze, ahol a férj simán elmegy az őserdőbe hónapokra kutatni, de még az emeletről se jön le köszönni, ha vendégek jönnek, mert nincs hozzá kedve meg fontosabb ennél a saját magára szánt ideje... hát lehet magyarázni, hogy őt így kell elfogadni, jól teszi, hogy nem játssza meg magát, és ha nekik így oké, hogy ő nem alkalmazkodik (csak mindenki hozzá), és felőlem aztán és persze mindenki megszokta, hogy "a Géza ilyen", de ettől még totál bunkóság lenne ugyanez még ismeretlenek felé is.
32/34 anonim válasza:
Nyilván "tök más" és ezt mindennel kapcsolatban meg lehet magyarázni, hogy miért más. Erről beszéltem amikor az empátia hiányáról beszéltem.
33/34 anonim válasza:
Igen, ezekből az emberekből több empátia hiányzik, mint akik elviselik őket.
34/34 A kérdező kommentje:
Úgy látom, elég megosztó a dolog. 😅 Nem azért írtam ki a kérdést, hogy szidjam vagy minősítsem a párom. Szimplán az érdekelt, hogy jogosan sértődtem-e meg, vagy én vagyok a hülye, mert el akarom vinni valahová, ahova nincs kedve jönni. A válaszokból is látszik, hogy személyiség függő és nézőpont kérdése.
2022. okt. 17. 15:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!