Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogosan érzem magam megsértve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam megsértve, ha a párom nem hajlandó velem jönni egy esküvőre, ahová mindketten hivatalosak vagyunk?

Figyelt kérdés
Az én baráti társaságomban lesz esküvő, de mindketten hivatalosak vagyunk, ő is ismeri a menyasszonyt és a vőlegényt is. A párom kategorikusan kijelentette, hogy nem jön velem. Nekem ez nagyon rosszul esik, majd magyarázkodhatok ott, hogy miért nem jön, ráadásul ki van fizetve a kajája, már visszajeleztem, hogy megyünk. Azt mondta, hazudjam azt, hogy Covidos, neki nincs kedve jönni mert sok a dolga és pihenni akar. Szerintem bunkóság.

2022. okt. 15. 12:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%
Tök más, ha valaki retteg az ejtőernyőzéstől vagy nem lenne képes fizikailag végigcsinálni a semmiből egy sziklamászós túrát. De ismerek olyan házasságot is persze, ahol a férj simán elmegy az őserdőbe hónapokra kutatni, de még az emeletről se jön le köszönni, ha vendégek jönnek, mert nincs hozzá kedve meg fontosabb ennél a saját magára szánt ideje... hát lehet magyarázni, hogy őt így kell elfogadni, jól teszi, hogy nem játssza meg magát, és ha nekik így oké, hogy ő nem alkalmazkodik (csak mindenki hozzá), és felőlem aztán és persze mindenki megszokta, hogy "a Géza ilyen", de ettől még totál bunkóság lenne ugyanez még ismeretlenek felé is.
2022. okt. 17. 14:32
 32/34 anonim ***** válasza:
78%
Nyilván "tök más" és ezt mindennel kapcsolatban meg lehet magyarázni, hogy miért más. Erről beszéltem amikor az empátia hiányáról beszéltem.
2022. okt. 17. 14:42
 33/34 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ezekből az emberekből több empátia hiányzik, mint akik elviselik őket.
2022. okt. 17. 14:50
 34/34 A kérdező kommentje:
Úgy látom, elég megosztó a dolog. 😅 Nem azért írtam ki a kérdést, hogy szidjam vagy minősítsem a párom. Szimplán az érdekelt, hogy jogosan sértődtem-e meg, vagy én vagyok a hülye, mert el akarom vinni valahová, ahova nincs kedve jönni. A válaszokból is látszik, hogy személyiség függő és nézőpont kérdése.
2022. okt. 17. 15:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!