Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam megsértve, ha a párom nem hajlandó velem jönni egy esküvőre, ahová mindketten hivatalosak vagyunk?
Figyelt kérdés
Az én baráti társaságomban lesz esküvő, de mindketten hivatalosak vagyunk, ő is ismeri a menyasszonyt és a vőlegényt is. A párom kategorikusan kijelentette, hogy nem jön velem. Nekem ez nagyon rosszul esik, majd magyarázkodhatok ott, hogy miért nem jön, ráadásul ki van fizetve a kajája, már visszajeleztem, hogy megyünk. Azt mondta, hazudjam azt, hogy Covidos, neki nincs kedve jönni mert sok a dolga és pihenni akar. Szerintem bunkóság.2022. okt. 15. 12:39
11/34 anonim válasza:
#9: Elfelejted, hogy ez a dolog kétoldalú. Ő fontos Neked annyira, hogy elfogadd, hogy nem szeretne ott lenni?
12/34 anonim válasza:
Hat, szerintem itt mindketten hibásak vagytok. Te visszajeleztél a nevében a háta mögött, ő meg hazugságra akar kényszeríteni. Én nem hazudnék semmit, mondja vissza ő, nem a te dolgod. Ha én akarnék menni, akkor mennek egyedül, nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak. Mondjuk eleve nem kerülnek ilyen helyzetbe, mert utálom az esküvőket és ezt minden közeli barátom tudja.
13/34 anonim válasza:
#12: Mondja vissza? De hát Ő nem is mondta, hogy menni fog. :P
14/34 anonim válasza:
#13! Jó, igazad van. Csak simán mondja le. Vagy mondja vissza a Kérdezőt és akkor egy-egy😂
15/34 anonim válasza:
Tök gáz a párodtól, cserbenhagyott.
16/34 anonim válasza:
"Pontosan ezt fogják gondolni, hogy ennyire se vagyok fontos neki, hogy eljöjjön velem."
Honnan tudod? Engem majdnemhogy hidegen hagy a ha valakik a párja nélkül érkezne. Azt gondolnám higy biztos volt rá oka, nem gondék semmi rosszra. Az én párom is volt nélkülem esküvőn, simán kimentjük egymást mások előtt, nálunk ez nem is kérdés.
És igen te is hibáztál mert fordítva kellett volna. Először meg kellett volna bizonyosodni hogy megy, utána lefixálni. Ha a közeljövőben lesz akkor már tényleg késő visszamondania de ha pl nyáron akkor még nem.
17/34 A kérdező kommentje:
#16 De ő mindig ezt csinálja. Mindig az utolsó pillanatban dönti el, hogy jön-e valahová. Az meg még cikibb, ha azt mondom, hogy nem jön, utána meg kuncsorogjak, hogy mégis jönne, oldják már meg.
2022. okt. 16. 15:44
18/34 A kérdező kommentje:
Pár nap múlva lesz amúgy. Hiába mondom, hogy ez így rohadt gáz, nem szokás utolsó pillanatban lemondani az ilyesmit.
2022. okt. 16. 15:46
20/34 anonim válasza:
Miért vagy Vele? De tényleg, ahogy írsz róla, felesleges Nektek együtt lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!