Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam megsértve, ha a párom nem hajlandó velem jönni egy esküvőre, ahová mindketten hivatalosak vagyunk?
Figyelt kérdés
Az én baráti társaságomban lesz esküvő, de mindketten hivatalosak vagyunk, ő is ismeri a menyasszonyt és a vőlegényt is. A párom kategorikusan kijelentette, hogy nem jön velem. Nekem ez nagyon rosszul esik, majd magyarázkodhatok ott, hogy miért nem jön, ráadásul ki van fizetve a kajája, már visszajeleztem, hogy megyünk. Azt mondta, hazudjam azt, hogy Covidos, neki nincs kedve jönni mert sok a dolga és pihenni akar. Szerintem bunkóság.2022. okt. 15. 12:39
21/34 A kérdező kommentje:
Talán mert szeretem? Tökéletes ember nincs. A szerelem sem arról szól, hogy tökéletes embert találtál, hanem hogy elfogadod és szereted a hibáival együtt. De a kérdés nem erről szólt.
2022. okt. 16. 21:01
22/34 anonim válasza:
Elfogadod a hibáival együtt? Nekem pont úgy tűnik, hogy nem annyira tudod elfogadni a hibáit, sőt Tőlünk kérdezed, hogy szerintük is tök gáz-e a pasid.
23/34 Kései Sirató válasza:
Én közölném vele, hogy vagy eljön , vagy egy másik pasit viszek helyette.
24/34 anonim válasza:
#23: Nagyon érett hozzáállás én erre valószínűleg azt mondanám, hogy vigyél másik pasit és tervezd Vele a továbbiakat.
25/34 anonim válasza:
23-as jól tennéd.
Kb hasonló választ adnék én is.
Ha azért nem jön el velem, mert nem akar, akkor miért van egyáltalán velem? - ezt kérdezném meg.
Ha egy ilyen kellemes helyre nem hajlandó elmenni valaki a párjával, akkor egy kellemetlenebb dologban biztosan nem tudnék rá számítani. Az ilyen emberrel alapjaiban nem biztos, hogy együtt maradnék.
26/34 anonim válasza:
Kellemes hely, NEKED. Én esküvőkön dolgozom, imádom, de van bennem annyi empátia, hogy el tudom képzelni, hogy valakinek aki nem szereti Őket miért kellemetlen esküvőre menni. Kár, hogy benned és a kérdezőben nincs.
27/34 anonim válasza:
26. Azért ez is túlzás, hacsak nem egy szociofóbiás emberről van szó.
28/34 anonim válasza:
Miért? Utálja a mulatós zenét, gyűlöl táncolni és mondjuk ehhez tedd hozzá, hogy vagy Neki vagy a családjában valakinek voltak gondjai az alkohollal. Esetleg fűszerként alapból nem házasság és nem esküvőpárti, nem szereti az esküvőket.
29/34 anonim válasza:
És? Én is elmennék vele olyan helyre, ami nem a szívem csücske, ha neki fontos lenne. Ez csak egy alkalom.
30/34 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék rá, hogy fordított esetben hányan mennének el valamilyen sporteseményre, vagy olyan tevékenységet végezni amit kevésbé szeretnek (ejtőernyőzés, vadvízi evezés, vagy hasonlók) azok közül akik itt habzó szájjal szidják a kérdező pasiját. Nekem mondjuk mindegy, én a barátnőmmel beszélem meg az ilyesmit, nem fórumokra írogatok róla, hogy ilyen meg olyan. Remélem megoldódik a dolog így vagy úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!