Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél olyan esküvőre ahova a párodat nem hívnák meg?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 09:13
21/25 anonim válasza:
Tavolabbi rokon eskuvojere nem mennek el egyedul, mert megalazo, kozeliere nem tudok elkepzelni, hogy ne hivnak meg a paromat.
Baratok eskuvoje eseteben, ha szuk a keret es nem is ismerik a paromat, akkor elmennek. Pl most volt egy viszonylag kis eskuvoje egy kedves volt kollegamnak, de csak stertartas vokt, aztan a szuk csalad elment ebedelni. Oda elvittem a paromat es bemutattam az ifju parnak, mert ugy voltam vele, hogy nem jelentett plusz koltseget a jelenlete.
22/25 anonim válasza:
Attól függ. Ha nem tart régóta a kapcsolat/nem ismerik a párt, akkor teljesen jogos, hogy nem akar valaki a saját esküvőjén idegenek között feszengeni.
23/25 anonim válasza:
Nem hiszem. Nagyon alapos indok kellene ahhoz, hogy a férjem nélkül menjek el.
24/25 anonim válasza:
Ahogy írták, attól függ.
Nagyon szűk körű esküvőre elmennék simán a párom nélkül. Nem is sértődnék meg, hogyha mondjuk barátnőm, aki eddig kétszer találkozott a párommal, nem hívja meg őt a szűk körű esküvőjére. Fordított esetben sem sértődnék meg, ha engem ilyenkor nem hívnak meg.
25/25 anonim válasza:
Nem mennék. Alapból nem vagyok oda a tömegnyomor esküvőkért, és a legtöbben olyat tartanak. Hát ha még emellé egyedül is kellene mennem, az abszolut off. Egyébként pedig nem is illik +1 fő nélkül bárkit meghívni esküvőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!