Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél olyan esküvőre ahova a párodat nem hívnák meg?
Amennyiben nincs valami rendkívüli indok rá, és azzal együtt nem egy számomra fontos személy házasodik, úgy nem.
A párom "csatolt áru" :D Csak akkor nem jöhet velem, ha nem szeretne.
Én elmentem. Természetesen nem mindegy, hogy milyen okból nem hívták meg.
Meghívást kaptam a gimis barátnőm esküvőjére. 6-an voltunk nagyon jóban, de azóta mind a 6-an más országban élünk, beszélünk messengeren, 1-2 évente sikerül összehozni egy találkát, szóval már nem olyan szoros a viszony, a barátnőim nem ismerik jól a férjemet. Az egyik csaj most házasodott és meghívta ezt a társaságot. Mivel 3 lánynak nincs pasija és kis esküvő volt, nem fért bele 3+ ismeretlen fő, így maradt az, hogy csak a nőket hívta meg. Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Elmentem, végre találkozhattam a régi barátnőimmel, jót buliztunk együtt. Ha ott lett volna a férjem, akkor csak feszengett volna, mert nem ismert senkit, akkor megint vele kellett volna foglalkozzak, ahelyett, hogy a barátnőim társaságát élveztem volna. Szóval, igen, én elmennék olyan esküvőre, ahova azért nem hívják a férjemet mert nem ismerik (pl. távoli barátnő, kolléga esküvője)
Nem. Nem is értem ezeket a kicentizett esküvőket, hogy család, pár, minden nélkül szólóban hívnak meg bárkit. Abszolút nem illik.
A mi meghívóink úgy szóltak, hogy "téged és kedves családodat". Majd egyeztettünk, hogy ki kivel, hányan jönnek. Férjem tanújának a barátnőjét aznap láttuk először. És? Ez ijesztő vagy mi a baj vele? Ő hozzátartozott a sráchoz, nyilván vele jön. Unokanővéremnek 3 gyereke van, felnőtt mind. Egyik lánya a vőlegényét is hozta. Sose láttam addig, örültem, hogy végre megismerhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!