Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmennél a pároddal egy esküvőre, ha senkit sem ismersz?
Figyelt kérdés
Két hét múlva lesz egy esküvő,amire amúgy nem voltam meghívva,engem utólag hívtak meg mások helyére.Még csak 2 hónapja vagyok együtt barátnőmmel,senkit sem fogok ott ismerni. Gáz lenne nem elmenni vele? 23/F2018. ápr. 24. 14:35
1/21 anonim válasza:
Ha elhívna akkor elmennék, nyitott ember vagyok, simán jól tudom magam érezni magam ismeretlenek között is. Viszont nem se zavarna az sem, ha ilyen helyzetben nem lennék meghívva.
2/21 Bétó apó válasza:
Nem! Ha senkit nem ismerek, ugyan mi dolgom lenne nekem ott?
3/21 anonim válasza:
Ha senkit nem ismersz, akkor mégis ki hívott meg?:D Egy idegen? :D
4/21 anonim válasza:
Dehogy gáz. Ha nem akarsz ne menj.
5/21 anonim válasza:
Én elmennék. Egyrészt lehet egy jót enni, másrészt egy ismerős mégis csak lesz, a barátnőd.
6/21 anonim válasza:
Mi pont megyünk így esküvőre, még én se ismerek senkit barátnőmön meg párján kívül (na jó, a menyasszony húgát futólag), párom meg most találkozott először még a barátaimmal is, mikor meg lettünk hívva, de teljesen természetes volt az is, hogy velem együtt őt is hívják.
Mivel számítanak ránk, mi megyünk, legfeljebb nem maradunk ott hajnalig bulizni, a vacsora után elköszönünk.
Egyébként, mikor még nem voltunk együtt olyan régóta (bár hosszabb ideje, mint ti), volt olyan esküvő a baráti társaságban, ahová nem jött velem a párom, mert minek, úgyse ismer senkit. Nekem is baromi kellemetlen volt, mert várták, ott volt a helye; na meg mert mindenki a párjával volt, én meg egyedül..., meg neki is, hogy kifogásokat találjon utólag.
7/21 anonim válasza:
Dehogy gáz, majd ott megismersz még pár embert. :)
8/21 anonim válasza:
Szóval cserben akarod hagyni a barátnődet. Legalább most kiderül számára, hogy nem szereted.
9/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom cserben hagyni,neki mindegy,hogy megyek-e,mivel egyéni döntés.Amúgy meg valaki helyére lettem hívva..
2018. ápr. 24. 15:01
10/21 anonim válasza:
9-es: Nem hagyja cserben a barátnőjét, mivel NEM a barátnőjét hívták meg, hanem a kérdezőt hívták meg (és értelemszerűen vele együtt a lányt is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!