Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te elmennél a pároddal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elmennél a pároddal egy esküvőre, ha senkit sem ismersz?

Figyelt kérdés
Két hét múlva lesz egy esküvő,amire amúgy nem voltam meghívva,engem utólag hívtak meg mások helyére.Még csak 2 hónapja vagyok együtt barátnőmmel,senkit sem fogok ott ismerni. Gáz lenne nem elmenni vele? 23/F

2018. ápr. 24. 14:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhívna akkor elmennék, nyitott ember vagyok, simán jól tudom magam érezni magam ismeretlenek között is. Viszont nem se zavarna az sem, ha ilyen helyzetben nem lennék meghívva.
2018. ápr. 24. 14:42
 2/21 Bétó apó ***** válasza:
0%
Nem! Ha senkit nem ismerek, ugyan mi dolgom lenne nekem ott?
2018. ápr. 24. 14:42
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Ha senkit nem ismersz, akkor mégis ki hívott meg?:D Egy idegen? :D
2018. ápr. 24. 14:46
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy gáz. Ha nem akarsz ne menj.
2018. ápr. 24. 14:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék. Egyrészt lehet egy jót enni, másrészt egy ismerős mégis csak lesz, a barátnőd.
2018. ápr. 24. 14:51
 6/21 anonim ***** válasza:

Mi pont megyünk így esküvőre, még én se ismerek senkit barátnőmön meg párján kívül (na jó, a menyasszony húgát futólag), párom meg most találkozott először még a barátaimmal is, mikor meg lettünk hívva, de teljesen természetes volt az is, hogy velem együtt őt is hívják.

Mivel számítanak ránk, mi megyünk, legfeljebb nem maradunk ott hajnalig bulizni, a vacsora után elköszönünk.

Egyébként, mikor még nem voltunk együtt olyan régóta (bár hosszabb ideje, mint ti), volt olyan esküvő a baráti társaságban, ahová nem jött velem a párom, mert minek, úgyse ismer senkit. Nekem is baromi kellemetlen volt, mert várták, ott volt a helye; na meg mert mindenki a párjával volt, én meg egyedül..., meg neki is, hogy kifogásokat találjon utólag.

2018. ápr. 24. 14:55
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz, majd ott megismersz még pár embert. :)
2018. ápr. 24. 14:55
 8/21 anonim ***** válasza:
14%
Szóval cserben akarod hagyni a barátnődet. Legalább most kiderül számára, hogy nem szereted.
2018. ápr. 24. 14:59
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom cserben hagyni,neki mindegy,hogy megyek-e,mivel egyéni döntés.Amúgy meg valaki helyére lettem hívva..
2018. ápr. 24. 15:01
 10/21 anonim ***** válasza:
9-es: Nem hagyja cserben a barátnőjét, mivel NEM a barátnőjét hívták meg, hanem a kérdezőt hívták meg (és értelemszerűen vele együtt a lányt is).
2018. ápr. 24. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!