Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elmennél a pároddal egy esküvőre, ha senkit sem ismersz?
Mondjuk az is egy érdekes esküvő, ahol nem természetes meghívni a párt, két hónap ide vagy oda...
(Kivéve, ha tízfős miniesküvőről van szó, akkor nem szóltam.)
Nem célravezető a kérdés megfogalmazása, mert attól, hogy én gondolkodás nélkül elmennék még te lehet, hogy nem élveznéd és attól, hogy ezt leírom még nem leszel előrébb.
Közelítsünk máshogy a kérdéshez.
A te problémád tulajdonképpen az, hogy nehezen oldódsz fel ismeretlen emberek között és feszélyez a helyzet, valamilyen félelem táplálja a feszültségedet, például "nem fognak kedvelni, nem leszek szimpatikus nekik".A félelmed alapja lehet egy régi rossz tapasztalat, kudarcélmény, egészen korai gyerekkorból hozott feltételes reflex.Nos gondolj bele, milyen lenne ha többet ez a kellemetlen érzés nem kísérne keresztül az életeden, ha eltudnál lazulni a most stresszként megélt helyzetekben.
Minden fóbiás érzet meghaladása a fóbiás helyzetbe való önkéntes belebocsátkozás által érhető el.Sikerélmény=önbizalom.Tekinthetsz erre akár egy ingyen tréningként is.(Nekem ez a módszertan sokat segített épülnöm.)
Ha megtudtad építeni a saját börtönöd falait akkor le is tudod bontani őket.
Persze csak spekulálok, ha nem akarsz menni akkor nem fogsz menni.
"Szóval cserben akarod hagyni a barátnődet. Legalább most kiderül számára, hogy nem szereted."
Amennyiben ez nem irónia volt akkor:
Szeretetre hivatkozva elfogadtatni egy eltérő irányú akaratot manipulatív, tisztességtelen és önző dolog.Ezen három tulajdonság egyike sem létjogosult egy szeretetkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!