Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te elmennél a pároddal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elmennél a pároddal egy esküvőre, ha senkit sem ismersz?

Figyelt kérdés
Két hét múlva lesz egy esküvő,amire amúgy nem voltam meghívva,engem utólag hívtak meg mások helyére.Még csak 2 hónapja vagyok együtt barátnőmmel,senkit sem fogok ott ismerni. Gáz lenne nem elmenni vele? 23/F

2018. ápr. 24. 14:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10-es: A barátnőm ismerősei,így őt hívták meg! Engem csak utólag,mivel felszabadult még egy hely:)
2018. ápr. 24. 15:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
ideális alkalom közelebbről megismerni a barátnődet, plusz egyet jót bulizni, mintha diszkóba lennél (ott sem ismersz senkit), ha komolyak a szándékaid a csajjal, akkor menj el, jó buli lesz
2018. ápr. 24. 15:23
 13/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk az is egy érdekes esküvő, ahol nem természetes meghívni a párt, két hónap ide vagy oda...

(Kivéve, ha tízfős miniesküvőről van szó, akkor nem szóltam.)

2018. ápr. 24. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem célravezető a kérdés megfogalmazása, mert attól, hogy én gondolkodás nélkül elmennék még te lehet, hogy nem élveznéd és attól, hogy ezt leírom még nem leszel előrébb.

Közelítsünk máshogy a kérdéshez.

A te problémád tulajdonképpen az, hogy nehezen oldódsz fel ismeretlen emberek között és feszélyez a helyzet, valamilyen félelem táplálja a feszültségedet, például "nem fognak kedvelni, nem leszek szimpatikus nekik".A félelmed alapja lehet egy régi rossz tapasztalat, kudarcélmény, egészen korai gyerekkorból hozott feltételes reflex.Nos gondolj bele, milyen lenne ha többet ez a kellemetlen érzés nem kísérne keresztül az életeden, ha eltudnál lazulni a most stresszként megélt helyzetekben.

Minden fóbiás érzet meghaladása a fóbiás helyzetbe való önkéntes belebocsátkozás által érhető el.Sikerélmény=önbizalom.Tekinthetsz erre akár egy ingyen tréningként is.(Nekem ez a módszertan sokat segített épülnöm.)

Ha megtudtad építeni a saját börtönöd falait akkor le is tudod bontani őket.

Persze csak spekulálok, ha nem akarsz menni akkor nem fogsz menni.

"Szóval cserben akarod hagyni a barátnődet. Legalább most kiderül számára, hogy nem szereted."

Amennyiben ez nem irónia volt akkor:

Szeretetre hivatkozva elfogadtatni egy eltérő irányú akaratot manipulatív, tisztességtelen és önző dolog.Ezen három tulajdonság egyike sem létjogosult egy szeretetkapcsolatban.

2018. ápr. 24. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Fél éve voltam párommal, mikor a barátnőm meghívott minket az esküvőjükre, és külön hangsúlyozta, hogy a páromat is várja, nem számított, hogy nem ismerte. Kicsit ő is furcsán érezte magát, hogy nem ismer senkit, de így legalább megismerkedett velük, másik baránőmékkel is, akik szintén meghívtak minket az egy évvel későbbi esküvőjükre, idén pedig mi látjuk őket vendégül a saját esküvőnkön :)
2018. ápr. 24. 16:08
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#15 nem irónia volt. 2 hónapos pár, dúlnia kéne a szerelemnek. Fizikailag fájnia kéne minden külön töltött percnek. Ilyen állapotban nem lenne kérdés, hogy együtt akar-e tölteni egy napot a szerelmével az ember. De ha a barátnnek is mindegy, akkor valószínleg nem szerelmi kapcsolatról van szó, csak úgy vannak egymás mellett a felek. :)
2018. ápr. 24. 16:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha jól érzékelem, főleg az bánt, hogy valaki helyére lettél meghívva. (Mondjuk azt nem értem, hogy ez hogy derült ki, ha csak nem a barátnőd exe helyére ugrottál be.) Válaszolva: ha nagyon nincs ínyedre a dolog, mondd el az okait a barátnődnek, ha pedig csak hiúsági kérdést csináltál belőle, menj el és érezzétek jól magatokat. (Egyébként vedd jó jelnek, hogy szívesen mutatkozik veled a tágabb családi körében. Sokan ezért megirigyelnének.)
2018. ápr. 24. 16:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és igen, én elmennék vele. Ott szép lennék, hadd lásson úgy is, hogy extra szép vagyok. :D Ráadásul esküvő után jön a lagzi, táncolhatnánk... :)))
2018. ápr. 24. 17:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Úgy mentem már el a párom egy rokona esküvőjére, hogy csak a párom szüleit ismertem akkor, senki mást, aki ott volt.
2018. ápr. 24. 18:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elmennék :) Majd ott megismersz pár embert! Biztos jól fogjátok magatokat érezni!
2018. ápr. 24. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!