Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen kiengedett frizurát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kiengedett frizurát készítessek az esküvőre, ami egész nap kitart?

Figyelt kérdés

Az összefogott haj nagyon rosszul áll (a félig feltűzött is), ezért mindenképp kiengedve szeretném viselni a hajam. Felcsatolhatós póthaj is lesz benne (igazi hajból), így önmagába is mutatós lesz, de valamit mégis szeretnék csinálni vele, nem csak egyenesen hagyni. Arra gondoltam begöndöríttetem, de nem tudom az milyen tartós. Az ilyen kitartana egész nap?

[link]

Ha nem, van más tippetek? Vagy legyen egyenes (alapból egyenes a hajam)?

2018. ápr. 19. 12:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
2018. ápr. 19. 12:15
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Ne haragudj, ezen valamiért én olyan jót nevettem, szóval te tetted széppé a kérdéseddel a napomat, kösz.:D
2018. ápr. 19. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
2018. ápr. 19. 12:21
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem az elkészített hajtól függ, hanem ezer dologtól.

A te hajadtól, a temékektől, meg a fodrász munkájától.

Szerintem csinálj próbafrizurát előtte.

2018. ápr. 19. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:

A link nekem nem jön elő.

De a hullámos haj szokott pont az lenni, ami a leggyorsabban tönkremegy. Süt a nap, fúj a szél, vagy párás az idő, és már ki is rúgja magát. Az se biztos, hogy a saját hajad és a póthaj egyformán megtartja a hullámot, és minél hosszabb, a súlya miatt annál hamarabb kilógja magát.

Inkább legyen egyenes, és dobjátok fel valami mutatós hajdísszel, hajpánttal, tiarával, vagy kis strasszos becsavarós díszekkel.

[link]

2018. ápr. 19. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha neked alapból egyenes a hajad, akkor én a helyedben úgy hagynám. Én megfogadtam, ha egyszer lesz esküvőm, akkor meghagyom hosszúra és egyenesre. Egyszerű, de nagyszerű, nincs vele sok gond, és szerintem gyönyörű tud lenni. :) Én meg díszt sem tennék a hajamba, úgyis lenne csokor, ott a ruha, ami jól mutat alapból is... Szóval én az egyenesre voksolok.

Sok boldogságot nektek! :)

2018. ápr. 19. 13:24
 7/14 A kérdező kommentje:

Már nekem se nyitja meg, nem tudom mi történt. Küldök inkább egy másikat:

[link]

Én is attól tartok, hogy nagyon hamar ki fogja lógni magát, estére olyan semmilyen lesz.

Első, nem tudom miért vicces a kérdés, de örülök hogy örömet okoztam! :D

2018. ápr. 19. 14:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem maga a kérdés volt vicces, hanem amire asszociáltam általa és ez feldobott, nem szoktam egyébként sokat trollkodni. :) A taftos link meg mindent vitt..:D

Sok sikert a hajválasztáshoz!

2018. ápr. 19. 15:02
 9/14 A kérdező kommentje:
És köszi mindenkinek! Ha van valakinek akár egyenes frizurához tippje, szívesen fogadom a linkeket! :)
2018. ápr. 19. 15:03
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja, értem, köszi első! :)
2018. ápr. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!