Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kiengedett frizurát készítessek az esküvőre, ami egész nap kitart?
Az összefogott haj nagyon rosszul áll (a félig feltűzött is), ezért mindenképp kiengedve szeretném viselni a hajam. Felcsatolhatós póthaj is lesz benne (igazi hajból), így önmagába is mutatós lesz, de valamit mégis szeretnék csinálni vele, nem csak egyenesen hagyni. Arra gondoltam begöndöríttetem, de nem tudom az milyen tartós. Az ilyen kitartana egész nap?
Ha nem, van más tippetek? Vagy legyen egyenes (alapból egyenes a hajam)?
Loknit ha szögegyenes a hajad, elfelejtheted.
Komolyan, nekem reggel besütöttük, meg rá két kiló hajlakk, fixáló.
Tök fa.za, király, szuperül áll... igen, két óra múlva már gyakorlatilag semmi nem látszott belőle.
Csak pici köd volt még, és kirúgta a francba, úgyhogy kidobtam 8000 forintot az ablakon, és közvetlen szertartás előtt sütötte be a barátnőm, hogy arra a fél- egyórára legyenek hullámaim.
Én is ammondó vagyok, hogy a hullámokkal könnyen feljárhatsz. Hasonló tervekkel én két óra alatt úgy nézek ki, mint a csapzott kiskutya. :D Nyári esküvőn pláne necces, mert valamennyire csak izzadsz, az is a hajadat teszi tönkre elsőre.
Félkonty sem állna jól? Valami ilyesmi:
Ha az a gond, hogy széles az arcod, azért nem passzol a hátrafogott haj, akkor én megbeszélném a fodrásszal, hogy hagyjon ki elöl kósza tincseket, amit az arcodba lehet fésülni, az sokat javít az összképen.
Persze ilyen képet véletlenül se találok. :D
De valami ilyesmire gondoltam, csak nyilván nem ilyen konttyal, hanem a fentihez hasonlókkal:
Vagy ilyesmi:
Szóval, hogy legyen is megtűzve meg nem is.
Igen utolsó, elég szögletes és mégis hosszú az arcom (tudom hülyén hangzik), ezért nem áll jól az összefogott haj. Ha hírességet kellene mondanom, Sarah Jessica Parkerre hasonlítok. :D
Köszönöm a linkeket, ez az első tincses megoldás nem rossz ötlet! Az utolsó előtti nagyon tetszene, kibontott lenti résszel. Ez is tetszik, és még egyenes is. :)
Ha alapból is szép egyenes a hajad, akkor inkább nem kockáztatnék a helyedben én sem. Talán előtte azért mennék el fodrászhoz, hogy valami ápoló kezelést kapjon a hajam, hogy szépen csillogjon.
Valami ilyesmi fonatot választanék, de csak egyik oldalra, abba pedig valami díszt. Szerintem ezek a csavarható strasszok már kimentek a divatból. Helyette virágot (akár rezgőket) tennék bele, vagy láttam egy képet amin a menyasszony hajába csipkét raktak. Ezek mutatósabbak és divatosabbak szerintem :)
Lényeg a lényeg, a hosszú egyenes haj is lehet kifejezetten mutatós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!