Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennél olyan esküvőre ahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél olyan esküvőre ahova a párodat nem hívnák meg?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 09:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Amikor 20 évesen volt párom akkor fél éve, őt nem hívták meg nagynénémék. Elmentem. De most már idősebb vagyok, együtt élek a párommal, egy éve vagyunk jelenleg együtt, ez tényleg komoly, úgyhogy szólnék, hogy őt is vinném.
2022. szept. 6. 10:44
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

attol fugg, miert nem hivjak meg.

ha azert mert nem szimpatikus nekik, akkor nyilvan en sem mennek.

2022. szept. 6. 11:17
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Attól függ, hogy miért nem hívják. Ha egy szűkkörű esküvőről van szó, ahova csak a legfontosabbakat hívják, és az én páromat nem vagy alig ismerik, én tökre megértem. Azért sem költségben, sem hangulatban nem ugyanaz egy 25 fős és egy 50 fős esküvő... Én inkább megtiszteltetésnek veszem, ha valakinek beleférek a 20-25 fős keretébe, nemhogy még puffogjak, hogy jaj, a párom. Jó eséllyel egy ilyen eseményen amúgy is ismerek más embereket is, tehát nem fogok unatkozni.

Ha egy világraszóló lakodalomnak lennék a töltelékmeghívottja, aki csak azért lenne ott, mert muszáj/visszajöjjön a lagzi ára, és még a páromat sem vihetném, akkor természetesen nem mennék.

2022. szept. 6. 11:25
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha a páromròl tudnak és szándékosan nem hívják meg akkor nem mennèk el èn sem
2022. szept. 6. 11:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

200 fősre nem, 60 fősre igen

Ahol kicsi a keret, az a plusz 30 ember igenis sokat szamit. Szoval ha ismersz ott masokat es ugy nem hovjak meg a parod es kicsi az eskuvo az szerintem okes

2022. szept. 6. 12:02
 16/25 anonim ***** válasza:
17%

Ha kicsi az esküvő, akkor hivjanak meg 15 párt, vagy amennyi belefér.

Persze el tudok képzelni olyan szitut, ahol belefér így egy meghívás, de nekem például a közeliek mind ismerik a páromat, aki nem ismeri, annak meg amúgy sem hiszem hogy elmennék az esküvőjére lagzistul, ezért nem is értem a kérdést.

2022. szept. 6. 12:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy:

- mióta a párom

- ismeri-e a menyasszony és a vőlegény a páromat

- milyen a kapcsolat a házasulandók és a párom között

- mennyire szűk körű az esküvő

Ha egy évnél hosszabb a kapcsolatunk, ismerik a házasulandók a páromat, elvileg kedvelik is, és nem szűk körű az esküvő, akkor nem mennék el, mert tiszteletlenségnek tartanám. Többi esetben megérteném és elmennék nélküle (azaz rövidebb kapcsolatban nem várnám el a meghívót a páromnak meg random +1 főt; ha nem ismerik, nem várom el, hogy meghívják; ha rosszban vannak, de én nem vagyok rosszban a párral, elmennék nélküle; ha lehet tudni, hogy nagyon szűk körű az esküvő és tényleg csak a 10-20 legközelebbi ember van meghívva, megérteném).

2022. szept. 6. 12:56
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Igen. Nem vagyok azba típus aki össze van nőve a másikkal és valaki másnak az esküvőjén a saját igényeit előbbre helyezi.

Ha meg olyané, akit alig ismerek oda meg azért nem mennék, mert feleslegesnek tartom.

2022. szept. 6. 12:57
 19/25 anonim ***** válasza:
20%
Én meg nem vagyok az a típus, aki azt hiszi hogy az én esküvőm másnak is olyan fontos mint nekem.
2022. szept. 6. 13:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
16-os, mi több barátunk párját nem ismerjük. Vagy azért, mert egy összeszokott kis társaság, ahova a párok nem jöttek soha. Ez cirka 8 fő. Két barátnak meg azért, mert soha nem jöttek el a közös találkozókra. Nem azért, mert nem láttuk volna őket szívesen, volt említve, hogy ha van kedvük, jöjjenek, de egyszerűen nem akartak jönni - hogy miért, az az ő dolguk. Most így hadd ne kelljen 28 fő helyett 28+10 fő ellátását fizetni... vagy a plusz egy fők miatt kiszelektálni a barátok közül mondjuk ötöt :D. AKinek meg ismerjük a párját, az saját jogán kapott saját meghívót.
2022. szept. 6. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!