Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél egy olyan esküvőre ahol senkit nem ismersz és inni sem tudnál?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy kocsival mész és az ifjú páron kívül az ég világon senkit nem ismersz.2018. aug. 18. 19:14
1/11 anonim válasza:
Már voltam. Igaz, ittam, mert nem kcsival voltam, de simán lehetnek olyanok, akikkel összeismerkedsz.
Ha nem akarsz esetleg ismerkedni, elmész a szertartásra, aztán mész haza.
2/11 anonim válasza:
Ha már nem ihatok egy esküvőn nem is mennek
Az hogy nem ismerek semkit az nem érdekelne
N24
3/11 anonim válasza:
Esküvőre igen, lagzira biztos nem.
4/11 anonim válasza:
Nem. Könnyen barátkozom, de hogy ne igyak, úgy uncsi.
5/11 anonim válasza:
Esküvőn kívül sem iszom, és biztosan lenne legalább egy-két ember, akivel megtalálom a közös hangot, szóval elmennék szívesen.
6/11 anonim válasza:
Nem, utálom a "bulikat", így kifogást találnék, hogy ne kelljen menni.
7/11 anonim válasza:
Egyszer voltam így. Barátkoztam fiatalokkal (igaz, ők párban voltak), jó volt. Nem ittam, de amúgy sem szoktam.
8/11 anonim válasza:
Ha fontos számomra a pár, normális kapcsolatot ápolok velük, akkor természetesen elmennék, de csak a szertartásra, a lakodalomra nem. Jómagam könnyen barátkozom, ha akarok, de ezen felül sem hiszem, hogy kedvem lenne úgy szórakozni, hogy senkit sem ismerek, odaszivárogni emberekhez meg nopláne. Semmi gondom az ismerkedéssel, vagy avval, hogy beszédbe elegyedjek olyanokkal, akikkel egy rendezvény/tanfolyam/utazás/bármi alkalmával összefúj a szél, de egy lakodalom ehhez nekem nem ideális terep. A piának a döntésemhez semmi köze nem lenne.
9/11 anonim válasza:
Igen. Nem a pia a lényeg. Amúgy sem iszom.
10/11 anonim válasza:
Attól függ, ha vihetek partnert akkor mennék. Piamàniàs meg nem vagyok, ez nem okozna problémàt. Csak szilveszterkor szoktam alkoholt inni, akkor se sokat. Amúgy nem része az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!