Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hétvégén megyek életemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén megyek életemben először egy alkoholmentes esküvőre, mit lehet ott csinálni?

Figyelt kérdés
Ráadásul vegán esküvő is lesz egyben. Eddig csak normális esküvőkön voltam, ott megvolt a program, evés ivás ünneplés.
2022. aug. 21. 12:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
87%

Engem mondjuk egyik se zavarna. Nem kedvelem a vegán ételeket, de egyszer meg lehet enni. Ha nincs alkohol, az meg engem nem zavar. Ugyanúgy tudok bulizni. Ha amúgy szeretem a párt, akkor elmennék, de mondjuk én az a típus vagyok, aki inkább a párért megy el lagziba, nem a kaja-pia miatt.

De ha neked ellenérzéseid vannak és úgy vagy vele, hogy csak alkohollal tudod magad jól érezni, akkor ne menj el és kész.

2022. aug. 22. 08:25
 32/38 anonim ***** válasza:
33%
Csak azt tudom, hogy ezt a házaspárt soha nem akarom megismerni😂
2022. aug. 22. 21:26
 33/38 anonim ***** válasza:
27%
Elmenni onnan egy jó kocsmába
2022. aug. 23. 01:25
 34/38 Kései Sirató ***** válasza:
88%
Lehet enni, beszélgetni, ismerkedni, táncolni, lazítani - én ezt tenném.
2022. aug. 24. 10:11
 35/38 anonim ***** válasza:
36%

Na túlélted a zöldségtálakat üdítőkkel?

Amúgy nekem is fura hogy ezt miért erőltetik rá a násznépre. Ezért nem szeretem az ilyen "sötét zöldeket". Egy normál pár sokszor megkérdezi a meghívottakat, hogy van e valami speciális igényük az étellel (pl allergia, vagy ez hogy vega).

2022. aug. 24. 11:38
 36/38 anonim ***** válasza:
26%
#35 igen ezek full önző emberek, én el se mennék egy ilyen esküvőre. Ráadásul marha unalmas lehet egy full józan lagzi. Karótnyeltek.
2022. aug. 24. 12:28
 37/38 Kései Sirató ***** válasza:
83%

Én az előnyeit nézném.

Mehetek kocsival. Nem kell azt nézni, hogy hányan ütötték ki magukat.

Nem fogok hízni a kajáktól. Találkozhatok régi barátokkal/ rokonokkal.

Annak meg kifejezetten jó, akik gyógyszerei/betegsége miatt nem fogyaszthat alkoholt, mint pl. az apósom.

2022. aug. 24. 14:50
 38/38 A kérdező kommentje:

"Na túlélted a zöldségtálakat üdítőkkel?"

Most szombaton lesz

2022. aug. 24. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!