Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén megyek életemben először egy alkoholmentes esküvőre, mit lehet ott csinálni?
kedves ifjú pár ráerőltetni nézeteit a násznépre..,
mégis mit csinálhatnál? Beszélgetsz, eszel, majd amikor már unod magad, haza jössz
"Inni és zabálni mész vagy azért, mert a pár fontos számodra és szeretnél az örömükben osztozni?"
Mindkettő.
Szerintem ez szimplán önzőség. Voltam már gyerekmentes esküvőn, azt totál megértem, a pár tényleg a násznép érdekeit nézte és azt, hogy felhőtlenül szórakozzunk hajnalig.
De komolyan, most a kajával meg mindennel, amit nem is ők fogyasztanak, miért kell ezt csinálni? Az meg főleg szemtelen lenne, ha még ezekután elvárnák a nászajándékot jó drágán... Voltam én is a másik oldalon, eleve hadilábon állok már azzal is, hogy valaki tartsa a markát olyan miatt, amire senki sem kérte, hogy túlméretezze a pénztárcájához képest, de úgy, hogy még szar is a buli... Biztos, hogy nem mennék a helyedben én sem
Esetleg megpróbálhatsz beszélni velük, hátha meggyőzhetők arról, hogy vigyetek valami alkoholt magatoknak vagy hasonlók. Bár a vegánokkal mindig nehéz, nem túl rugalmasak.
Lényeg a lényeg, én nem kényszeríteném bele magam ebbe, ha tényleg nem oké neked, az teljesen érthető és jobb, ha ők is megértik. Így te is és ők is elégedettek lesztek legalább. Én is megértettem, ha valaki nem akart résztvenni a mi esküvőnkön, az meg már az ő dolga, hogy mi okból. A lehetőség adott volt. :)
Aki vegán, az nem véletlen vegán. 99%-ban nekik erkölcsileg nem fér bele, hogy állati eredetű ételeket szolgáljanak fel rengeteg embernek. Ettől függetlenül szeretnének a szeretteikkel ünnepelni.
Egyébként mi az oka, hogy alkoholmentes lesz az esküvő? Buli lesz? Mert ha csak egy sima szertartás, majd vacsi, majd mindenki megy haza, akkor szerintem abszolút nem probléma.
Egyébként vegán, szállásos/szállás nélküli vagy alkoholmentes esküvő: mindegyik rohadt sok pénzbe kerül. Ez a pár nagy napja. Amíg nem embert akasztani akarnak, addig szerintem egy este alkalmáig minden vendég tud alkalmazkodni az ő elképzeléseikhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!