Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén megyek életemben először egy alkoholmentes esküvőre, mit lehet ott csinálni?
Figyelt kérdés
Ráadásul vegán esküvő is lesz egyben. Eddig csak normális esküvőkön voltam, ott megvolt a program, evés ivás ünneplés.2022. aug. 21. 12:55
11/38 anonim válasza:
Akkor azt tudom tanácsolni, hogy előtte egy kis(vagy nagy) alapozás. Aztán indulhat a buli... Egyébként egyedül mész?
12/38 anonim válasza:
Igyál vizet a völegény fizet 😅😅
13/38 anonim válasza:
Fogggalmam sincs!
Lesz a közelben kocsma?
Előtte szalonnáz be jól, s a laposüveg sem rossz ötlet, akár több is.
Borítékba egy ezrest rakj!
14/38 anonim válasza:
Alkohol igenis kell, ha a szokásos lakodalmas zenék lesznek, azt józanon nem lehet elviselni, a másik meg, hogy vegán esküvő, a "finom" zöldségektől csak még éhesebb lesz az ember, lugósítanak, savasítanak, csinálnak mindent, de jóllakni nem lehet velük. Én el sem mennék egy ilyen esküvőre.
15/38 anonim válasza:
Nem lesz alkohol, és megetetnek majd szójacsírával meg szejtánnal? Remélem már előre közölték, hogy pénzt kérnek nászajándéknak :) Én el sem mennék a helyedben.
16/38 anonim válasza:
Remélem csak a rokonaid, nem a barátaid!
17/38 anonim válasza:
Szerintem se menj.
Nem lagzin kellene hittéríteni. Ehhez a műsorhoz tényleg elég lenne a két tanu meg a többi szektás.
18/38 anonim válasza:
Vigyél be titokban piát, pacalt, és edd ott simán, mindenki előtt.
19/38 anonim válasza:
Nekem tetszene, mivel alapvetően antialkoholista vagyok és jól tudom magam érezni alkohol nélkül is.
Vegán ételekből is vannak laktatóak.
Beszélgetéshez pedig nem kell pia.
Érezd jól magad!
20/38 anonim válasza:
Inni és zabálni mész vagy azért, mert a pár fontos számodra és szeretnél az örömükben osztozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!