Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hamarabb akar babát mint esküvőt, mert az esküvő szervezése beletelik minimum 2 évbe, próbáltam megmondani, hogy én nem így szeretném. Mit tegyek?
Nem olyan típus aki megcsinálja a gyereket majd otthagy, komolyan gondolja velem a jövőt. De még eljegyzés se volt. Még polgári esküvő se.
Mindketten szeretnénk nagy esküvőt, de én még azelőtt, hogy gyerekünk lenne, ő azután.
Kedves 16-os! Igen, pontosan tudom én is, hogy 10 perc az apai elismerő és még a tetejébe megalázó is a nő számára, mert még sem kellett eléggé már feleségnek.
A 42. válaszadó vagyok. Te pont olyan vagy, mint a gyerekem apja volt... inkább apait ismertett el, de nem vett el, inkább leléptem a gyerekem 2 éves korában. Mondtam neki, hogy nem vagyok hajlandó élettársként leélni az életem sem mellette, sem más mellett. Ő is ezzel a gyerek a legnagyobb elköteleződés dumával jött. Mondtam akkor, hogy ok, akkor esetleg a papírt is alá lehet írni. Akármikor hozza vissza a gyerekünket , bánom, hogy bármi közöm is van egy ilyen féle emberhez. Mondtam neki múltkor, ne várjad a sült galambot, mert nagyon kevés nőt fogsz találni, aki tényleg magába néz és képes úgy élettársként leélni az életét, hogy de azért legyél kiszolgálva... villás reggeli , és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!