Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy árúfeltöltő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy árúfeltöltő lány💘. Próbáltam szóba elegyedni vele,de csak a száját húzta.Kb 20 éves lehet, én sokkal több.Ha "véletlenül"nekimennék,amikor ölbe hozza a dolgait és segítenék összeszedni, több esélyem lenne? Értékelné?

Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 20:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%
Ha nem bukik az öreg pasikra akkor nem.
2021. nov. 28. 20:13
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2021. nov. 28. 20:13
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg szerencsétlen csak próbálja túlélni a munkaidejét. Egyetemistaként én is dolgoztam kasszában meg ilyen szar helyeken, többnyire haldokoltam, és nem nagyon érdekeltek a vásárlók. Mindenkinek mosoly, udvariasság, aztán húzzon el minél gyorsabban.
2021. nov. 28. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Van sejtésed, hogy hányan próbálkoznak be náluk? Ráadásul nem is a te korosztályod... Ha jól nekimész, és kilököd a kezéből a cuccot, 0 másodperc alatt lejön neki, hogy miért csinálod, kivívod a megvetését, és csak kínos helyzetbe hozod, mert le se bír rázni, mert "te csak kedves akarsz lenni"

Esetleg tetszen a pszichiátrián az ápolónővér.

2021. nov. 28. 20:33
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem biztos, hogy nyerő ötlet pont akkor udvarolni neki, amikor dolgozik.
2021. nov. 28. 20:40
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem, szerintem egyértelmű, hogy nem érdeklődik. Hagyd szerencsétlent dolgozni.

Voltam árufeltöltő egyetemista a koromban, és hetente párszor mindig bepróbálkoztak, többségében olyanok, akik legalább egy tízessel idősebbek voltak. Nem tudod elképzelni, hogy mennyire kellemetlen, amikor valami nagydarab pasas belemászik a személyesteredbe és el kezd zavarni a munkádban, és egyszerűen nem veszi fel, hogy kéretlen az ottléte. Borzasztó kellemetlen és nagyon elmenni se tudsz, mert a munkahelyedről van szó. Részben az ilyen alakok miatt mondtam fel három hónap után.

Ilyet tettél volna velem, nemhogy nem értékeltem volna, de azt se engedtem volna, hogy segíts. Elküldtelek volna, hogy több kárt ne okozz, összeszedem a dolgokat egyedül.

24/L

2021. nov. 28. 20:52
 7/15 anonim ***** válasza:
6%
Igen, ez jó, bevált trükk! Ha elhajt, semmi gond, munka után megvárhatod, és felajánlhatod, hogy kiengesztelésül hazaviszed!
2021. nov. 28. 21:03
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Ja aztán meg mindenki azzal cukkolja, hogy idősekre hajt.

Egy hülye kis lúzer vagy, annak is az alja. Szerintem ölelgess a temetőben egy fejfát, és áltasd azzal, hogy csak fényezed.

2021. nov. 28. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Ember, legyen már önbecsülésed. Nem kellesz neki, fogadd el. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Ne dőlj be az ilyen "tegyél érte" baromságoknak. Ha nem kellesz neki, akkor húzd ki magad és engedd el a dolgot. Tartsd tiszteletben az elutasítást! Különben csak szánalmas leszel.
2021. nov. 29. 07:38
 10/15 anonim ***** válasza:
97%
Istenem ez annyira szánalmas. Hány éves lehetsz, 30? És még mindig itt tartasz?
2021. nov. 29. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!