Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy árúfeltöltő lány💘. Próbáltam szóba elegyedni vele,de csak a száját húzta.Kb 20 éves lehet, én sokkal több.Ha "véletlenül"nekimennék,amikor ölbe hozza a dolgait és segítenék összeszedni, több esélyem lenne? Értékelné?
Van sejtésed, hogy hányan próbálkoznak be náluk? Ráadásul nem is a te korosztályod... Ha jól nekimész, és kilököd a kezéből a cuccot, 0 másodperc alatt lejön neki, hogy miért csinálod, kivívod a megvetését, és csak kínos helyzetbe hozod, mert le se bír rázni, mert "te csak kedves akarsz lenni"
Esetleg tetszen a pszichiátrián az ápolónővér.
Nem, szerintem egyértelmű, hogy nem érdeklődik. Hagyd szerencsétlent dolgozni.
Voltam árufeltöltő egyetemista a koromban, és hetente párszor mindig bepróbálkoztak, többségében olyanok, akik legalább egy tízessel idősebbek voltak. Nem tudod elképzelni, hogy mennyire kellemetlen, amikor valami nagydarab pasas belemászik a személyesteredbe és el kezd zavarni a munkádban, és egyszerűen nem veszi fel, hogy kéretlen az ottléte. Borzasztó kellemetlen és nagyon elmenni se tudsz, mert a munkahelyedről van szó. Részben az ilyen alakok miatt mondtam fel három hónap után.
Ilyet tettél volna velem, nemhogy nem értékeltem volna, de azt se engedtem volna, hogy segíts. Elküldtelek volna, hogy több kárt ne okozz, összeszedem a dolgokat egyedül.
24/L
Ja aztán meg mindenki azzal cukkolja, hogy idősekre hajt.
Egy hülye kis lúzer vagy, annak is az alja. Szerintem ölelgess a temetőben egy fejfát, és áltasd azzal, hogy csak fényezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!