Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves nő vagyok de a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves nő vagyok de a szüleimnek nem tetszik akivel randizok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok a párom 34 éves, van két gyereke de ez engem nem zavar. Jól érezzük magunkat együtt és tényleg őszinte a kapcsolatunk de a szüleimet annyira zavarja a dolog leginkább édesanyámat hogy miután találkozunk a párommal van hogy nem szól hozzám és haragszik. Mit tehetnék hogy mindenkinek jó legyen?

2021. márc. 28. 21:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%

Mivel felnőtt vagy a szüleid nem szólhatnak bele, de azért érthető, hogy egy anya aggódik a lányáért, legyen az bármennyi idős is.

Bemutattad már nekik a párod és úgy nem kedvelik vagy látatlanban ítélkeznek? Mert ez sem mindegy.

A legegyszerűbb, ha elköltözöl otthonról, akkor nem fogják látni hogy kivel és mikor találkozol, egyébként nem tudsz mást tenni.

2021. márc. 28. 21:42
 2/27 A kérdező kommentje:
Ismerik, de csak az a problémájuk, hogy gyerekei vannak, mert ők olyan férfit szánnak mellém akinek én vagyok az első és nincs más kötelezettsége.
2021. márc. 28. 21:46
 3/27 anonim ***** válasza:
77%

Hidd el,igazuk van. Egy gyerekes ferfi sokszor nem lesz am melletted.

N/39

2021. márc. 28. 21:52
 4/27 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de erről beszéltünk már a párommal.
2021. márc. 28. 21:54
 5/27 anonim ***** válasza:
61%
Igaza van édesanyádnak! Tudod mi az a két gyerek?? Fel sem fogod,mert annyira fiatal vagy
2021. márc. 28. 23:19
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

Tökmindegy, hogy az anyának igaza van-e vagy sem, az érzelmeknek ugyanis nem lehet szülői büntetéssel-tüntetéssel parancsolni. (20 éves felnőtt nő esetén meg végképp elég aggályos). Ezzel annyit lehet elérni szülőként, hogy a gyereked a következő párját be sem fogja mutatni.

Kérdező, felnőtt ember magának választ párt, nem az anyjának. Annyit tehetsz, hogy "anya, köszönöm és megértem, hogy aggódsz értem, de nekem most ő a párom, vele vagyok együtt", és majd szépen elfogadja.

2021. márc. 28. 23:50
 7/27 anonim ***** válasza:
14%
Ha a gyerekem hazaallitana egy ilyennel, mindent megtennek, hogy szetvalasszam oket. Egy jo anya ezt teszi. De egy jo anyabak eleve ugy kellene nevelnie a lányát, hogy nem allunk ossze olyannal, akinek kolonc lóg a nyakán.
2021. márc. 29. 06:34
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük, felnőtt vagy, a te életed és úgy éled, ahogy szeretnéd.
2021. márc. 29. 06:51
 9/27 anonim ***** válasza:
66%

Az életed ebben a korban a szórakozásról kellene szóljon, nem pedig a parod 2 gyerekéről.

Tudod, hogy fog ez kinézni hamarosan? Hétvégék a gyerekekkel, úgy fogsz könyörögni neki, hogy rád is áldozzon az idejéből. Kifogások mindig lesznek, elkezdtek vitatkozni, majd veszekedni, mert mindig csak a régi családja lesz az első. Folyamatosan frusztrált leszel amikor megcsörren a telefonja és a vonal végén valamelyik gyereke kér valamit. Már megint elrontották a programodat, amit gondosan elterveztél.

Azon veszed észre magad, hogy kiírsz újra egy kérdést, hogy a párod alig töròdik veled, nem kedveskedik már, nem mentek sehová...

Kell ez neked 20 évesen?

Ja es persze az osszes penze a kolykeire megy majd

2021. márc. 29. 06:56
 10/27 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, majd megbékél.
2021. márc. 29. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!