Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves nő vagyok de a szüleimnek nem tetszik akivel randizok. Mit tehetnék?
Mivel felnőtt vagy a szüleid nem szólhatnak bele, de azért érthető, hogy egy anya aggódik a lányáért, legyen az bármennyi idős is.
Bemutattad már nekik a párod és úgy nem kedvelik vagy látatlanban ítélkeznek? Mert ez sem mindegy.
A legegyszerűbb, ha elköltözöl otthonról, akkor nem fogják látni hogy kivel és mikor találkozol, egyébként nem tudsz mást tenni.
Hidd el,igazuk van. Egy gyerekes ferfi sokszor nem lesz am melletted.
N/39
Tökmindegy, hogy az anyának igaza van-e vagy sem, az érzelmeknek ugyanis nem lehet szülői büntetéssel-tüntetéssel parancsolni. (20 éves felnőtt nő esetén meg végképp elég aggályos). Ezzel annyit lehet elérni szülőként, hogy a gyereked a következő párját be sem fogja mutatni.
Kérdező, felnőtt ember magának választ párt, nem az anyjának. Annyit tehetsz, hogy "anya, köszönöm és megértem, hogy aggódsz értem, de nekem most ő a párom, vele vagyok együtt", és majd szépen elfogadja.
Az életed ebben a korban a szórakozásról kellene szóljon, nem pedig a parod 2 gyerekéről.
Tudod, hogy fog ez kinézni hamarosan? Hétvégék a gyerekekkel, úgy fogsz könyörögni neki, hogy rád is áldozzon az idejéből. Kifogások mindig lesznek, elkezdtek vitatkozni, majd veszekedni, mert mindig csak a régi családja lesz az első. Folyamatosan frusztrált leszel amikor megcsörren a telefonja és a vonal végén valamelyik gyereke kér valamit. Már megint elrontották a programodat, amit gondosan elterveztél.
Azon veszed észre magad, hogy kiírsz újra egy kérdést, hogy a párod alig töròdik veled, nem kedveskedik már, nem mentek sehová...
Kell ez neked 20 évesen?
Ja es persze az osszes penze a kolykeire megy majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!