Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleimnek nem tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleimnek nem tetszik a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal, 1 hónapja járunk, szüleimnek konkrétan nem említettem. Egyszer balahogy kibukott, hogy elmentem vele kajálni valahová és anyám teljesen kiakadt. Mert neki csak úgy csuklóból nem tetszik a csaj bár még nem is látta soha, csak arról ítéli, hogy milyen iskolába jár. Azóta inkább azt mondom, hogy áá, nincs senkim, mert különben anyámmal megromlana a kapcsolatom. Otthon élek, nem tudok elköltözni. Tanulok. Én 18 éves vagyok, a lány is. Mit tegyek?
2013. nov. 23. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg anyukádnak hogy fantasztikusakat szeretkeztek a lánnyal és lehet nagymami lesz hamarosan.
2013. nov. 23. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
mutasd be a szüleidnek a csajt :D
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már anyuci pici fia legyél, megértem hogy nem akarsz konfliktust. Azért mégis a te barátnőd mi van akkor ha nem tetszik anyunak? Nem érdekes mert te jársz vele neked kell és nem neki. Mond meg anyudnak hogy értékeled a véleményét meg minden de te akkor is ezzel a lánnyal jársz ha tetszik neki ha nem.
 4/8 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne...
2013. nov. 23. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért mi okoz ebben problémát?
2013. nov. 23. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Az, hogy anyám egy állatkirály. És ezt nem azért mondom, ahogy hozzááll a dologhoz. Szimplán egy megrögzött, konzervatív, szűk látókörű, megváltoztathatalan ember.

Én meg utálom az állandó veszekedést.

2013. nov. 23. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó oké félsz anyudtól, de basszus most már férfinak kell lenned. Később azért nem veszel el valakit mert anyudnak nem tetszik? Ez a te magánéleted, de döntöd el hogy kivel mit csinálsz. Sajnos ezt most be kell vállalnod.
2013. nov. 23. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
#7-nél a pont. Ha ilyen ostoba, nyámnyila anyámasszonykatonája' leszel, akkor egész életedben rád fog telepedni. B*ssz az aztalra és mondd meg, hogy azzal jársz, akivel NEKED JÓL ESIK. Ennyi. Anyuci meg mehet éjjel nappal budapestet nézni.
2013. nov. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!