Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves nő vagyok de a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves nő vagyok de a szüleimnek nem tetszik akivel randizok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok a párom 34 éves, van két gyereke de ez engem nem zavar. Jól érezzük magunkat együtt és tényleg őszinte a kapcsolatunk de a szüleimet annyira zavarja a dolog leginkább édesanyámat hogy miután találkozunk a párommal van hogy nem szól hozzám és haragszik. Mit tehetnék hogy mindenkinek jó legyen?

2021. márc. 28. 21:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom jo a szex azt annyi. Ha elvezed, toljad. De szerintem talalsz mellé fiatalabb sracot is. Nem kell tudniuk egymasrol.
2021. márc. 31. 12:38
 12/27 anonim ***** válasza:
52%
anyucit le kellene koptatni , de csak abban az esetben ha ez a kapcsolat nem párhónapos , felkészültél arra hogy más gyerekeit neveljed tehát ha betegek , sírnak ,ez fáj az fáj , éhesek , szomjasak stb..eltudod képzelni vele 20-30 évre előre a jövődet ??Remélem azért nincs egy 10-12 éves kis fia mert eltelik 3-5 év és már lehet ő is szemet vet majd rád.
2021. márc. 31. 17:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagykorú vagy, a szüleid féltenek, de ez a Te életed, ne feledd! Beszélgess velük erről
2021. márc. 31. 17:46
 14/27 anonim ***** válasza:
85%
Tudod amikor két szingli osszejon és családot terveznek, megbeszelik hány gyerekre lesz pénz. Sok szülő 1 gyerek után jön rá hogy elég volt, többre nem jut pénz.na most a pasinal mar ott van két pénznyelo..
2021. márc. 31. 21:34
 15/27 anonim ***** válasza:
38%
Tényleg egy azt akarod?.... hogy ha majd lesz sajat gyereketek, akkor a két idegen koloncra is menjen a penz, idő energi?
2021. márc. 31. 21:45
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát érdekes helyzet. Ha keresőképes vagy, önálló és amúgy független, fel tudod mérni, hogy valóban mit jelent a korkülönbség és 2 gyerek, akkor csináld. Mondd el az édesanyádnak, hogy mizu. Hogy neked nem baj, ha más gyerekeiről kell gondoskodnod, hogy a saját pénzed rájuk kell költened vagy ha évek múlva se szeretne tőled gyereket a pasi. Hogy ezeket megbeszéltétek, végiggondoltad és tök oké.

Ha pedig még évekig sulizol, egy zsebpénznyi diákmunkánál több bevételed nincs, vagy szó szerint a szüleid adják még a zsebpénzed, vagy a pasidtól várod, hogy fizesse a tankönyved, akkor nagyon fura a helyzet. Kicsit olyan mostoha lány szerű eset, annyival, hogy az anyukáddal nincs együtt... már bocsi. Ha lepontoznak, akkor is fura a helyzet. Szerintem.

2021. ápr. 1. 09:38
 17/27 anonim ***** válasza:
32%

Az élet rendje:

Születés

felnőtté válás

öregség

Halál

Amikor már 20 éves vagy, akkor felnőtté váltál,

(Ezt a szülők általában nehezen akarják elismerni, de neked emlékeztetni kell őket tá :)))

szóval, mivel már felnőtt bagy, emiatt felnőtt módon, önálló, szuverén lényként kell viselkedned, s ezt amennyire jól "csinálod" a szüleidnek annyira kell elfogadnia, hogy a lányuk FELNŐTT :)))

És egy felnőtt, önálló ember azt mondja a másik felnőtt önálló embernek, embereknek:

Ő A PÁROM :)))

2021. ápr. 1. 19:32
 18/27 anonim ***** válasza:

Ez a te döntésed kell, hogy legyen, hogy kit választasz, kit szeretsz, más nem szólhat bele.

Viszont én anyukádat is megtudom érteni. Az meg az ő döntése, hogy tetszik-e neki a párod, vagy sem. Nem erőltetheted rá, hogy elfogadja...

Valószínűleg ő érti, hogy ez az egész mit von majd maga után, és mivel a lánya vagy, szeretné ha jó életed lenne, és ez a pasi nem egy jó alap ehhez...

Ettől függetlenül, a döntés, hogy kivel akarsz lenni a tiéd, és a teher is, ami ezzel jár majd...

2021. ápr. 9. 14:13
 19/27 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy felnőtt vagy, azt csinálsz amit szeretnél.
2021. ápr. 9. 14:15
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés hogy mit tervez a kérdező. Ha csak mának élni szexelni, ajándékot elfogadni netán covid után vacsorázgatni utazgatni vele az még hagyján. De vérmes álmai ne legyenek hogy majd ezzel a hapsival éli majd le az életét közös családdal. 2 gyerek után már nem feltétlen azért jönnek össze új nővel hogy attól is legyen 3.,4. stb hanem hogy legyen valaki kéznél ha kanos. Tehát anyuka ha azt hallaná hogy a kérdező csak kihasználni, fejni szeretne, nem pedig messzi jövőbe tervezni akkor bár szégyellné nevelését de mégis megnyugodna
2021. ápr. 9. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!