Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves nő vagyok de a szüleimnek nem tetszik akivel randizok. Mit tehetnék?
Hát érdekes helyzet. Ha keresőképes vagy, önálló és amúgy független, fel tudod mérni, hogy valóban mit jelent a korkülönbség és 2 gyerek, akkor csináld. Mondd el az édesanyádnak, hogy mizu. Hogy neked nem baj, ha más gyerekeiről kell gondoskodnod, hogy a saját pénzed rájuk kell költened vagy ha évek múlva se szeretne tőled gyereket a pasi. Hogy ezeket megbeszéltétek, végiggondoltad és tök oké.
Ha pedig még évekig sulizol, egy zsebpénznyi diákmunkánál több bevételed nincs, vagy szó szerint a szüleid adják még a zsebpénzed, vagy a pasidtól várod, hogy fizesse a tankönyved, akkor nagyon fura a helyzet. Kicsit olyan mostoha lány szerű eset, annyival, hogy az anyukáddal nincs együtt... már bocsi. Ha lepontoznak, akkor is fura a helyzet. Szerintem.
Az élet rendje:
Születés
felnőtté válás
öregség
Halál
Amikor már 20 éves vagy, akkor felnőtté váltál,
(Ezt a szülők általában nehezen akarják elismerni, de neked emlékeztetni kell őket tá :)))
szóval, mivel már felnőtt bagy, emiatt felnőtt módon, önálló, szuverén lényként kell viselkedned, s ezt amennyire jól "csinálod" a szüleidnek annyira kell elfogadnia, hogy a lányuk FELNŐTT :)))
És egy felnőtt, önálló ember azt mondja a másik felnőtt önálló embernek, embereknek:
Ő A PÁROM :)))
Ez a te döntésed kell, hogy legyen, hogy kit választasz, kit szeretsz, más nem szólhat bele.
Viszont én anyukádat is megtudom érteni. Az meg az ő döntése, hogy tetszik-e neki a párod, vagy sem. Nem erőltetheted rá, hogy elfogadja...
Valószínűleg ő érti, hogy ez az egész mit von majd maga után, és mivel a lánya vagy, szeretné ha jó életed lenne, és ez a pasi nem egy jó alap ehhez...
Ettől függetlenül, a döntés, hogy kivel akarsz lenni a tiéd, és a teher is, ami ezzel jár majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!