Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves nő vagyok de a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves nő vagyok de a szüleimnek nem tetszik akivel randizok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok a párom 34 éves, van két gyereke de ez engem nem zavar. Jól érezzük magunkat együtt és tényleg őszinte a kapcsolatunk de a szüleimet annyira zavarja a dolog leginkább édesanyámat hogy miután találkozunk a párommal van hogy nem szól hozzám és haragszik. Mit tehetnék hogy mindenkinek jó legyen?

2021. márc. 28. 21:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem másnak élsz, hanem magadnak. Húszévesen nagyon esélyes, hogy nem ő lesz majd, akivel megállapodsz, na és?

Nem drogos, nem ver, nem alkoholista, nem bűnöző. Anyukád aggodalma nem téged óvó aggodalom, hanem arról szól, hogy Ő máshogy képzelte el a TE életedet. Csakhogy a te életeddel te rendelkezel, pláne felnőtt korban. Ha akarod, felneveled a párod két gyerekét. Ha pár év múlva rájössz, hogy mégsem ő az igazi, akkor pedig továbblépsz. Legtöbbünk élete nem mesekönyv. Sokan nem tudjuk vagy nem akarjuk az íratlan szabályok mentén kormányozni az életünket. Akármit csinálsz, mindig lesz, aki bele akar szólni, puszta "jóindulatból". Nekik nem elég, ha boldog vagy. Ne nekik akarj megfelelni.

2021. ápr. 10. 15:55
 22/27 anonim válasza:
56%

Még szerencse, hogy te vagy szerelmes a párodba, és nem anyukád. 😌

Így nincs semmi gáz.

2021. ápr. 17. 11:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Közölném, hogy felnőtt emberként én választok párt magamnak. Ha nem tetszik nekik, az az ő problémájuk+ ha érdekel a véleményük, megkérdezem. ( Nem kérdeztem)
2021. ápr. 17. 17:32
 24/27 anonim ***** válasza:
29%
Fogadj szót a szüleidnek...
2021. ápr. 18. 00:41
 25/27 anonim ***** válasza:

Hallgasd meg és fontold meg amit mondd neked, amiért nem támogatja a kapcsolatot. De máskülönben valóban nem szólhat bele. Valószínű, hogy jót akar, aggódik érted, azt szeretné hogy boldog legyél és el tudja képzelni, hogy ez az út egy kicsit döcögős,csalódások várhatnak rád. Hallgasd meg a kétségeid, és ha tudod oszlad el, őszintén elmondva, hogy mégis szereted a választottadat.

Nem szívesen mondom, de a többiekkel értek egyet, valóban ez a párodnak vonzó felállás lehet, neked azért reálisan nézve nem annyira..

2021. ápr. 18. 01:20
 26/27 anonim ***** válasza:
49%
Biztos nem azért van veled a “párod” mert 20 éves friss leányt tud ...ni. Hanem mert jövőt tervez. És most jöhet a lepontozás.
2021. ápr. 18. 12:53
 27/27 anonim ***** válasza:

Tegye föl a kezét az, aki minimum 25 éves, és azzal van együtt, akivel 20 éves korában.

Ezeknek a kapcsolatoknak a 99,9%-a max pár éven belül véget ér, ez az élet rendje.

Jobb lett volna, ha kívülről óvón belepofáznak a szüleid, és nem tapasztalhatod meg a kapcsolatot, a szerelmet, első csókot, stb?

Akinek az anyja ilyen uralkodó típus, és hallgat rá, az még 40 évesen is javában szűz.

Mert anyuka csak meg akarta védeni az élettől. Még csak véletlenül se kisajátítani meg kontrollálni akarja. Az ilyen beteg agyú szülőket eltiltanám a gyereküktől, ha lenne hozza hatalmam.

2021. ápr. 18. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!