Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélés nélkül ti házasodnátok, illetve vennétek házat?
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Barátnőmmel a 30-as éveink elején járunk. Picivel több, mint 1,5 éve vagyunk együtt. Ez a kicsit több, mint 1,5 év együttlét egyben azt is jelenti, hogy ennyi ideje ismerjük egymást. Gyakorlatilag az első randinkon összejöttünk (előtte nem is tudtuk a másikról, hogy létezik).
Már 1 év után elkezdett nyaggatni az esküvővel meg a közös házvásárlással (amibe jobbára csak az én pénzem lenne benne, mert nekem van megtakarításom). Ebből sok vitánk is volt. Én szeretnék esküvőt, meg úgy érzem tényleg komolyan gondolom vele, viszont sosem éltünk még együtt. 2 hét volt a legtöbb amit egyhuzamban együtt töltöttünk. Konkrétan azt mondta, hogy ő gyereket csak úgy akar, ha már házunk van, összeköltözni meg csak úgy, ha már elvettem feleségül. Szeretem őt, de nekem akkor is az a véleményem, hogy előtte kellene együtt élni egy kis időt, mert úgy ismeri meg az ember a másikat igazán. De erre ő azt mondta ő már megállapodni akar, nem "próbálgatni", hogy meglássuk működne-e (pedig van egy örökölt lakásom ami felújítást igényel ugyan, de ideiglenesen kipróbálhatnánk itt az együttélést, aztán venni egy normálisat, de ezt ő nem akarja).
Biztos hogy nem. Inkább éljek együtt valakivel, és sose házasodjunk, mint házasodjak valakivel, akivel nem is éltem együtt.
Hát a közös házvásárlásra is nemet mondanék. Inkább még vagy két évet albiban.
Biztos, hogy nem. Eleve ha neked van lakásod, megtakarításod, a helyében nem verném más fa@ával a csalánt. Nem is ismeritek egymást igazán, lehet, hogy 1-2 hónappal az összeköltözés után szakítanátok, mert nem tudtok együtt élni. Erre nem házasodnék, és vásárolnék házat a helyedben.
A megállapodáshoz mit ad hozzá? Beleteszi a készbe a fenekét..
1. Sosem házasodnék együttélés nélkül.
2. Nem szórakoznék 1,5 évig egy olyan kapcsolatban 30 évesen, ahol lenne lehetőség az összeköltözésre és a másik fél nem megy bele. Komolytalan az egész.
Párommal 5 hónap után összekölzötünk, egy év után megkérte a kezem, most házasodunk 2 év után. Öszseköltözés nélkül eszembe sem jutott volna az esküvő....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!