Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtti pánik? Mi lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtti pánik? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
9 éve együtt vagyunk 5 éve együtt élek a párommal. Jövö nyáron lesz az esküvőnk. betegség miatt nem volt nagy köztünk az intimitás sem mostanában. Nem tudom attól e vagy bepánikoltam, de nem vagyok biztos abban hogy férjhez akarok menni, nem vagyok abban biztos hogy tényleg ezzel az egy emberrel akarom leélni az életem és mosni, fözni, takarítani, gyereket nevelni akarok házi rabszolgaként😵🤔. Nélküle sem tudnám elképzelni az életem, mert szeretem, és én akartam még egy évvel ezelőtt az esküvőt gyereket de most igazából nem vagyok annyira lelkes sőt egyáltalán nem. Mással is fordult elő ez? Összezavarodtam. 😵

2021. szept. 30. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5 éve élsz együtt a pároddal, de olyan éretlen vagy, mint egy 15 éves.
2021. okt. 13. 12:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen embereket mint te 11 es akik megakarják írni a tutit közben nem ismerik a számokat sem 😁 ahoz pedig első osztály sem kell elég az ovoda😂😂😂. Ugyanis 9 (kilenc) éve vagyunk együtt nem 5 (öt) éve
2021. okt. 30. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Az jobb, kedves kérdező, hogy 9 éve nem kellesz neki, csak kihasznál?

Óvodás vagyok, igen, 3 éves, de több eszem van, mint neked,aki még olyanról sem hallottál, hogy elírás.

Nem kellesz te ennek az embernek, most sem fog elvenni, figyeld csak meg!

2021. nov. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!