Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtti pánik?
Szerintem ez a legtöbb emberrel megesik az esküvője előtt. Ne aggódj, semmi baj, csak egyszerűen nagy a feszültség, izgultok, hogy minden jól sikerüljön stb.
Mi is minden apróságon össze tudtunk veszni az esküvőnk előtt. De ez csak addig tartott. Nagy levegő és nyugi! :)
Egyébként gratulálok, és sok boldogságot kívánok nektek!
"3 hét múlva lesz az esküvőnk. Nagyon izgulok, mivel én* szervezem"
Vagyis lesz egy esküvőD, amihez a párodnak azon kívül, hogy remélhetőleg megjelenik, nincs köze szervezésileg? Ha jól veszem ki az írásodból, erről van szó. Így nem csodálom, hogy izgulsz! Nekünk még van 8 hét az esküvőnkig, de ha egyedül kellene szerveznem, meg is zavarodnék...
Igaz, talán minden megvan már nálatok, de a Párod nem tud semmit sem segíteni? Nyugtatni, vagy nagyokat beszélgetni? Az szerintem segítene.
Kitartás, hiszen (bár részleteket nem írtál, de tegyük fel) évek óta boldogok vagytok, együtt éltek, semmi titok, vagy váratlan dolog nem vár rátok!! Minden rendben lesz!!
:)
Fel a fejjel!
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!