Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti így elmennétek?
Figyelt kérdés
Párom húgának lesz esküvője. Nem tartjuk vele a kapcsolatot. Régen rengeteg vita volt és gyűlölködés. Anyjával is nagyon rossz a kapcsolatunk. Párom ráadásul ki nem állhatja őket, mondjuk én is. Sőt, a rokonaival sem tartjuk a kapcsolatot, egyikkel sem, kiutáltak már engem. Azon gondolkodtam, hogy esetleg magára az esküvőre elmegyünk, de a lagzira nem. Vagy szerintetek megtehetjük hogy nem megyünk sehova? Mennyire esne rosszul ez párom apjának, aki már sokszor segített rajtunk? Ő nem tehet semmiről, de meg kéne értenie.2013. júl. 30. 16:51
1/8 anonim válasza:
Ha meghívott, hát elmennék és viselkednék, egy napot ki lehet mások kedvéért bírni. Azonban... "Nem tartjuk vele a kapcsolatot. Régen rengeteg vita volt és gyűlölködés. Anyjával is nagyon rossz a kapcsolatunk. Sőt, a rokonaival sem tartjuk a kapcsolatot, egyikkel sem, kiutáltak már engem"
Mindenki szembe jön az autópályán, csak ti ketten haladtok szabályosan..?
2/8 A kérdező kommentje:
A rokonai csak azért utáltak ki, mert az anyja mindennek lehordott! Semmi konfliktus nem volt!
2013. júl. 30. 16:58
3/8 A kérdező kommentje:
Kezdődött a húg féltékenykedésével, ellenünk uszította az anyját, aki alapból nem nézte jó szemmel hogy a fia megváltozott. Megváltozott: nem úgy élt mint ezelőtt, nem járt bulizni, discozni a haverokkal, más közös hobbyjaink lettek. Szerinte a mozizás nyugdíjas klub, ciki dolog. "Menjünk discoba, inkább legyünk részegesek,átlagosak, mint másabbak az átlagnál". Szó szerint idéztem. Nem fogadta el a mi életfelfogásunkat. A fia akkor lett önmaga, amikor megismert engem, de ő arra fogja, hogy én változtattam meg. Ennyi csak, elég tipikus.
2013. júl. 30. 17:03
5/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, bár elég felszínes, de most mit csináljak..
2013. júl. 30. 17:04
6/8 anonim válasza:
Mi kimentenénk magunkat valamivel. Ha amúgy sem tartjátok velük a kapcsolatot és nem is szeretitek egymást és még a pároddal is rossz a kapcsolatuk, nyilván ők is csak illendőségből hívtak meg és nem fognak túlságosan hiányolni, ha valami kifogással otthon maradtok.
7/8 anonim válasza:
Felszines vagy nem én leszarn@m .beteg vagyok azt ennyi.ohh hányszor eljátszottam már sogornömèkkel. Mégis mindig meghivnak... én már csak ilyen beteges vagyok. Ha nem akarsz elmenni ( ami a te esetedben teljesen érthető) akkor nem mész el.
8/8 anonim válasza:
Ha csak a papát nem akarjátok megbántani, akkor egyszerű a helyzet, neki megmondjátok, hogy "apuka, ne haragudjon, de maga tudja a legjobban, hogy semmi értelme elmenni."
Vele kell őszintének lennetek, akit szerettek, akit meg nem annak is felesleges hazudozni, nyilván illendőségből lettetek meghívva, nem azért, mert valóban veletek akarnak ünnepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!