Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti így elmennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti így elmennétek?

Figyelt kérdés
Párom húgának lesz esküvője. Nem tartjuk vele a kapcsolatot. Régen rengeteg vita volt és gyűlölködés. Anyjával is nagyon rossz a kapcsolatunk. Párom ráadásul ki nem állhatja őket, mondjuk én is. Sőt, a rokonaival sem tartjuk a kapcsolatot, egyikkel sem, kiutáltak már engem. Azon gondolkodtam, hogy esetleg magára az esküvőre elmegyünk, de a lagzira nem. Vagy szerintetek megtehetjük hogy nem megyünk sehova? Mennyire esne rosszul ez párom apjának, aki már sokszor segített rajtunk? Ő nem tehet semmiről, de meg kéne értenie.

2013. júl. 30. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Ha meghívott, hát elmennék és viselkednék, egy napot ki lehet mások kedvéért bírni. Azonban... "Nem tartjuk vele a kapcsolatot. Régen rengeteg vita volt és gyűlölködés. Anyjával is nagyon rossz a kapcsolatunk. Sőt, a rokonaival sem tartjuk a kapcsolatot, egyikkel sem, kiutáltak már engem"

Mindenki szembe jön az autópályán, csak ti ketten haladtok szabályosan..?

2013. júl. 30. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:
A rokonai csak azért utáltak ki, mert az anyja mindennek lehordott! Semmi konfliktus nem volt!
2013. júl. 30. 16:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Kezdődött a húg féltékenykedésével, ellenünk uszította az anyját, aki alapból nem nézte jó szemmel hogy a fia megváltozott. Megváltozott: nem úgy élt mint ezelőtt, nem járt bulizni, discozni a haverokkal, más közös hobbyjaink lettek. Szerinte a mozizás nyugdíjas klub, ciki dolog. "Menjünk discoba, inkább legyünk részegesek,átlagosak, mint másabbak az átlagnál". Szó szerint idéztem. Nem fogadta el a mi életfelfogásunkat. A fia akkor lett önmaga, amikor megismert engem, de ő arra fogja, hogy én változtattam meg. Ennyi csak, elég tipikus.
2013. júl. 30. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Én beteget jelentenèk.....
2013. júl. 30. 17:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, bár elég felszínes, de most mit csináljak..
2013. júl. 30. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi kimentenénk magunkat valamivel. Ha amúgy sem tartjátok velük a kapcsolatot és nem is szeretitek egymást és még a pároddal is rossz a kapcsolatuk, nyilván ők is csak illendőségből hívtak meg és nem fognak túlságosan hiányolni, ha valami kifogással otthon maradtok.
2013. júl. 30. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Felszines vagy nem én leszarn@m .beteg vagyok azt ennyi.ohh hányszor eljátszottam már sogornömèkkel. Mégis mindig meghivnak... én már csak ilyen beteges vagyok. Ha nem akarsz elmenni ( ami a te esetedben teljesen érthető) akkor nem mész el.
2013. júl. 30. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha csak a papát nem akarjátok megbántani, akkor egyszerű a helyzet, neki megmondjátok, hogy "apuka, ne haragudjon, de maga tudja a legjobban, hogy semmi értelme elmenni."

Vele kell őszintének lennetek, akit szerettek, akit meg nem annak is felesleges hazudozni, nyilván illendőségből lettetek meghívva, nem azért, mert valóban veletek akarnak ünnepelni.

2013. júl. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!