Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek két hónapra dolgozni egy hajóra vagy helyette a bátyád esküvőjére?
Figyelt kérdés
A bátyáddal jó kapcsolatban vagy, sokszor segített rajtad, az esküvőjén megígérted, hogy énekelsz. Keveset keresel alapjáraton, de adósságod nincsen. A dátum előtt egy hónappal lenne lehetőséged két hónapra elmenni hajóra dolgozni, ahonnan nem engednének el a szertartásra. A fizetésed a triplája lenne. Ti mit tennétek?2013. jún. 10. 21:37
1/26 anonim válasza:
Elmennék a hajóra, mondjuk mi nem vagyunk jóba bátyámmal :S
2/26 anonim válasza:
Ha jó a kapcsolatotok a bátyáddal beszéld meg vele. Szerintem megérti, hogy a mai világban egy ilyen lehetőséget nem lehet kihagyni. Ja és a hajóról küldhetsz videó üzenetet, így akár énekelhetsz is az esküvőjükön.
3/26 anonim válasza:
Elmennék a hajóra. Nem haragudhat meg senki, hogy fél évi fizetést nem áldozol fel egy buliért. Akármilyen szép. Nálunk is ez volt, nem haragudtam meg. Küldtem képeket, meg beszéltünk, de megértettem.
4/26 anonim válasza:
Haaat, necces. Nem biztosan nem hagynam ki a testverem eskuvojet, de ez a tripla penz tul csabito... a batyaddal beszeltel mar?
Ha az en hugom ilyet kerdezne tolem, azt mondanam, hogy menjen dolgozni, nem sertodnek meg. Mondjuk mi nagyon jo kapcsolatban vagyunk.
5/26 anonim válasza:
Igérd meg neki,hogy a kövire elmész!
6/26 anonim válasza:
Az, hogy énekelsz az esküvőn, mit jelent? Gondolom nem te énekled-zenéled végig az egész estét. Ha mégis, akkor már nem biztos hogy találnak helyetted mást.
Ha tényleg jóban vagytok, beszéld meg vele.
7/26 anonim válasza:
Én inkább bátyám esküvőjére mennék el, még is csak testvérről van szó, és a pénz nem minden...20 év múlva ha előkerül a téma, mire emlékeznél szívesen? Hogy fúú de jó hogy tripla annyit kerestem akkor tájt, vagy hogy de jó volt, hogy összetartott a család, és részt vettél a jeles eseményeken? A döntés a tiéd! Ez csak egy vélemény..:)
8/26 anonim válasza:
Én a testvérem esküvőjét választanám. Nagyon jó a kapcsolatunk, szeretnék együtt örülni velük... Nem tudnék abban a tudatban dolgozni, hogy közben a szerettem nagy napjáról lemaradok. A pénzt választom a családom helyett. Persze meg lehet érteni azt is, ha valakinek más az értékrendje, de ahogy valaki más itt már mondta, 20 év múlva is bennem lenne az, hogy dolgozni mentem a testvérem esküvője helyett.
10/26 anonim válasza:
Megbeszélném a bátyámmal, bizonyára elhalasztaná az esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!