Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek két hónapra dolgozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek két hónapra dolgozni egy hajóra vagy helyette a bátyád esküvőjére?

Figyelt kérdés
A bátyáddal jó kapcsolatban vagy, sokszor segített rajtad, az esküvőjén megígérted, hogy énekelsz. Keveset keresel alapjáraton, de adósságod nincsen. A dátum előtt egy hónappal lenne lehetőséged két hónapra elmenni hajóra dolgozni, ahonnan nem engednének el a szertartásra. A fizetésed a triplája lenne. Ti mit tennétek?

2013. jún. 10. 21:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
60%

Valóban ez kétoldalú: nem várhatja csak tőled a megoldást! Ő hajlandó áthelyezni másik időpontra az esküvőt? Ma már mindent meg lehet oldani!!!!

Nem tudom, miért pontoztátok le ezt a választ: "Ígérd meg neki, hogy a kövire elmész". Sztem ez vicces, szakadtam. Nincs humorérzéketek? :)

2013. jún. 11. 01:04
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

Mérlegeljetek: azt mondod, nagyon jó a kapcsolat, és sokat segített neked, ráadásul ígéretet tettél, hogy énekelsz nekik. Magyarul elígérkeztél, és ez mégiscsak olyan családi esemény,a mit nem tartanak minden évben.

A hajó nyilván elmegy nélküled is, kérdés: miként jutottál ehhez a melóhoz, vagy mennyire biztos, hogy a tied. Elég sok hajó van a világon, hacsak nem valami hipernagy szívesség árán tudtad magad egyre felkönyörögni baromi nagy szívességek árán, akkor lesz lehetőséged máskor is ilyen munkára.

2013. jún. 11. 07:15
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Én semmiért nem hagytam volna ki a bátyám esküvőjét.

Nekem is nagyon rosszul esett volna ha valamelyik tesóm nem jön el életem legfontosabb napjára.

2013. jún. 11. 08:48
 14/26 anonim ***** válasza:
62%

semmiért nem hagynám ki a hugom esküvőjét...már most úgy intézem az életem, hogy jövőre ott lehessek...nekem fontosabb ez, mint a két honapnyi pénz még ha tripla annyi is...pláne h nincs rá egetrengető szükség...adósságod nincs...én is inkább arra emlékeznék, hogy ott voltam és a hugomat támogathattam, vele lehettem, mint az, hogy akkor két honap alatt többet tudtam keresni...

én a tanuja leszek a hugomnak

24L

2013. jún. 11. 09:00
 15/26 anonim ***** válasza:
34%

és igen...rengeteg hajó van még...nem olyan lehetetlen elhelyezkedni hajón majd a bátyád esküvöje után

24L

2013. jún. 11. 09:01
 16/26 A kérdező kommentje:
Esküvő előtt hónappal 90 fős lagzit nem tudsz nagyon átpakolni, főleg ha már fizettél is érte. Amúgy a sógornőmről van szó, aki gondolkodás nélkül a hajót választotta, és a vőlegényem emiatt szomorú nagyon, mert sok mindent tett érte, de megérti.
2013. jún. 11. 09:17
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Ez a bátyád személyiségétől függ. Ha laza gyerek, akkor hajó, ha rigorózus, akkor esküvő.
2013. jún. 11. 09:47
 18/26 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes, más esetben meg mindenki azt kántálja, hogy ki ne hagyd a lehetőséget, meg csak az mondja le a magi világban, aki hülye és lusta stb.

Most meg: Menj esküvőre! Nem baj, ha utána éhen halsz!

2013. jún. 11. 10:19
 19/26 anonim ***** válasza:
79%
Én biztos,hogy az esküvőt választanám.Nekem is rosszul esett volna,ha nincs ott az enyémen.
2013. jún. 11. 10:43
 20/26 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem itt nem éhenhalásról volt szó, csak arról, hogy keveset keres. Elmehet külföldre máskor is, vagy hajóra jövő nyáron. Én biztosan nem hagynám ki a testvérem esküvőjét azért, hogy egy millával több legyen a zsebemben. Számomra a család és a szeretteim ezerszer fontosabb mint a pénz, pláne ha amúgy van miből megélnem, csak szűkösen. Természetesen, ha nem lenne, akkor az már egy kicsit más kérdés.

Az, hogy helyezzék át az esküvőt... Ha az időpont már annyira közel van, nem hiszem, hogy tologatná bárki is, arról nem is beszélve, hogyha ha a hajós ajánlat jön később, nem hiszem, hogy a párnak kéne utolsó pillanatban ilyen mértékben alkalmazkodnia.

2013. jún. 11. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!