Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így az esküvőjére? Részletesen lent.
Egyik nővérem tervezi az esküvőjét(biztos lesz neki idén) de a szüleimet nem hívta meg(azért mert utálja őket,mert állítólag rossz gyerekkora volt)kerek-perec közölte hogy ő nem szeretné ha eljönnének.
Apukámat érthető amiért nem hívta,de édesanyámat se ez egy kicsit rosszul esik..Nem tudom hogy mi volt régen,mert mindenki mást mond,de én szeretem őket.Közölhette volna finommaban is a dolgot hogy miért nem szeretné ha eljönnének biztos ki lehetett volna valamit találni..Ti így elmennétek?
Igen.Nyilván oka van,hogy nem hívja meg őket,nem akarja,hogy elrontsák a nagy napját.
Én speciel a nagyanyámat nem hívtam meg,és az sem érdekelt volna,ha ezért a nagynéném megsértődik,és otthon marad,de tudomásul vette,és ő ott volt családostul.
Én elmennék.
Azért, mert Te szereted a szüleidet, attól még ez nem a Te esküvőd, hanem a nővéredé. És szíve joga eldönteni, hogy kit hív meg és kit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!