Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvő, szűk családi kör,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvő, szűk családi kör, mégis nagy buli, hogyan, hol?

Figyelt kérdés
Mindig is nagy esküvőről álmodtam. Nagy család, hatalmas lagzi. De sajnos úgy alakultak a dolgaink hogy nagyon kevés ember lesz csak. Hogyan tudnánk így emlékezetessé tenni ezt a nagy napot? Én nem ragaszkodom a hagyományokhoz, laza vagyok. Belefér simán mondjuk egy bowling party is. Úgy kéne, hogy amikor megvan a szertartás, bulizni egy nagyot. De kevés emberrel hogyan? Karaokera is gondoltam még. Bármire nyitott vagyok, valami ötlet?

2013. júl. 30. 14:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Karaokezni lehet kevesen is, nem a létszám a lényeg hanem a hangulat. :D
2013. júl. 30. 14:50
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Ismerősnél ue helyzet volt : Leírom hátha tetszik :

Kerestek 1 olcsó zenekart akik mindenfélét játszanak : Azt az utcát lezárták ahol a mennyaszony lakott : Majd minden utcabelinek szomszédnak mondták ,hogy a szertartás után haza jönnek . senki ne öltözzön ki ,de mindenki jöjjön ki bulizni . baromi jó kis utca bál lett belőle : Volt akitől még ajándékot is kaptak : bár amikor szóltak ,hogy milyen buli lesz ,nem kértek semmit senkitől . mégis volt aki sütit stb hozott ki : életem 1ik legjobb bulija volt .

2013. júl. 30. 14:54
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom mikor lesz, de én koktéloknak örülnék a legjobban :) ha nyáron lesz főleg! Mutatok pár nagyon gusztát:

Bellini:

[link]

Pina-colada:

[link]

Baileys csokoládé martini:

[link]

Vagy ha ezek nem tetszenek, mit szólnál piknik esküvőhöz?

[link]

[link]

[link]

Esetleg vetíthettek ki a piknik esküvőn filmet:

[link]

2013. júl. 30. 14:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Sajna nem fog összejönni ez az utcás buli. Én arra gondoltam, hogy lenne egy nagy ebéd, kibérelnénk egy helyet vagy egy nagy asztalt, utána meg egy bowling termet. De szeretnék én is zenekart is meg táncot. Kéne még több ötlet, ez így nagyon szegény. :/
2013. júl. 30. 14:59
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez tényleg egy jó ötlet! :)
2013. júl. 30. 15:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Még mi sem tudjuk mikor lesz pontosan, csak tervezzük.
2013. júl. 30. 15:01
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem miért baj, ha kevés ember lesz. Nekünk is csk 70 meghívott volt, de ebből legalább 40 idősebb, nem annyira bulizós. A maradék 20-30 ember meg baromi jól elbulizott, nem kell oda tömeg. Egy jó hely és egy baromi jó zenekar elég.
2013. júl. 30. 15:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy kisebb (kerthelyiséggel is rendelkező) étterem egyik külön-termét béreltük, amelyiknek volt kijárata a kertre is. Alig voltunk többen 50 főnél. Az étterembe elhorduk a főznivalót, ők megfőztek + felszolgáltak. A kész sütit, tortát még odahordtuk. Fogadtunk egy olyan zenekart, amely játszott nemcsak tánczenét, hanem u.n. cigányzenét is. Amikor már a jónép elfáradt a táncba vacsora után, elkezdtek cigányzenét játszani, és akkor jött a közös éneklés hajnalig. Volt fotós, minden. Nem a tömeg számít, a hangulat a lényeg!

Jó buli volt, menyasszony-tánccal, meg asszony szöktetéssel, mindennel ami a "nagykönyvben" meg van írva!

2013. júl. 30. 15:45
 9/18 A kérdező kommentje:
Nekem a szűk családi kör 20 embert takar.
2013. júl. 30. 15:47
 10/18 anonim ***** válasza:

Attól függ, mekkora házban laktok, vagy mekkora udvarotok, teraszotok van, nagyon meglehet, hogy még éttermet sem kell bérelnetek.

Vagy ha mégis így döntötök, a lakásban nem lesz felfordulás, stb.stb. a 20 fővel ugyanolyan jó hangulatot lehet csinálni.

Gondolj arra, minél kevesebben vannak, annál biztosabb, hogy mindenki ismer mindenkit, és nem lesznek elkülönült csoportok, (klikkek), a társaság együtt énekel, együtt táncol, együtt bulizik. Tök jó az ilyen, ne félj tőle!

2013. júl. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!