Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvő, szűk családi kör, mégis nagy buli, hogyan, hol?
Ismerősnél ue helyzet volt : Leírom hátha tetszik :
Kerestek 1 olcsó zenekart akik mindenfélét játszanak : Azt az utcát lezárták ahol a mennyaszony lakott : Majd minden utcabelinek szomszédnak mondták ,hogy a szertartás után haza jönnek . senki ne öltözzön ki ,de mindenki jöjjön ki bulizni . baromi jó kis utca bál lett belőle : Volt akitől még ajándékot is kaptak : bár amikor szóltak ,hogy milyen buli lesz ,nem kértek semmit senkitől . mégis volt aki sütit stb hozott ki : életem 1ik legjobb bulija volt .
Nem tudom mikor lesz, de én koktéloknak örülnék a legjobban :) ha nyáron lesz főleg! Mutatok pár nagyon gusztát:
Bellini:
Pina-colada:
Baileys csokoládé martini:
Vagy ha ezek nem tetszenek, mit szólnál piknik esküvőhöz?
Esetleg vetíthettek ki a piknik esküvőn filmet:
Egy kisebb (kerthelyiséggel is rendelkező) étterem egyik külön-termét béreltük, amelyiknek volt kijárata a kertre is. Alig voltunk többen 50 főnél. Az étterembe elhorduk a főznivalót, ők megfőztek + felszolgáltak. A kész sütit, tortát még odahordtuk. Fogadtunk egy olyan zenekart, amely játszott nemcsak tánczenét, hanem u.n. cigányzenét is. Amikor már a jónép elfáradt a táncba vacsora után, elkezdtek cigányzenét játszani, és akkor jött a közös éneklés hajnalig. Volt fotós, minden. Nem a tömeg számít, a hangulat a lényeg!
Jó buli volt, menyasszony-tánccal, meg asszony szöktetéssel, mindennel ami a "nagykönyvben" meg van írva!
Attól függ, mekkora házban laktok, vagy mekkora udvarotok, teraszotok van, nagyon meglehet, hogy még éttermet sem kell bérelnetek.
Vagy ha mégis így döntötök, a lakásban nem lesz felfordulás, stb.stb. a 20 fővel ugyanolyan jó hangulatot lehet csinálni.
Gondolj arra, minél kevesebben vannak, annál biztosabb, hogy mindenki ismer mindenkit, és nem lesznek elkülönült csoportok, (klikkek), a társaság együtt énekel, együtt táncol, együtt bulizik. Tök jó az ilyen, ne félj tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!