Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvő, szűk családi kör, mégis nagy buli, hogyan, hol?
Mi jövöre házasodunk össze,de már most tervezgetjük.
Nekünk csak polgári lesz 30 fövel.Utánna egy hajnaligtarto hatalmas kajálos buli egy müvelödési ház termében.Nem fogadunk fel zenészt,majd számitogépröl fog menni.Aki akar táncol,aki akar beszélget.Sztem a lényeg h mi jol érezzük magunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap 17:53
Ne várd el, hogy a vendégek jól ér4ezzék magukat és bulizzanak a gépzenére. Hidd el, tapasztalatból mondom, pedig én is eleinte csak számítógépet akartam, nem is akartam zenekart. Végül lett is egy Dj-nk, és anyósom ajándékból felbérelt egy zenekart is(igen, elég minden lében kanál, de most jól sült el). Mikor gépről ment a zene, bármilyen jó számok is voltak, senkise táncolt. Ahogy megszólalt az énekes a zenekarból(pedig csak egy kéttagú zenekar volt, de szuperek) egyből mindenki táncraperdült. Azóta is emlegetik, hogy milyen jó volt a zenekar a lagzinkon. És az a poén, hogy nem voltak sokkal drágábbak, mint a dj...
Egyből a mi esküvőnk jutott az eszembe. Mi 24-en voltunk a polgárin (az én szüleim nem élnek, a párom szülei elváltak, az édesanyja muszlima). A polgári után volt egy kis süti, szendvics, üdítő, alkohol nálunk a lakásban, utána 9 barátunkkal (ők is voltak a polgárin) kimentünk a Szigetre fesztiválozni. Három napot voltunk ki, és a kedvenc együttesem volt az egyik napon a nagyszínpadon. Mindenki körbeugrált minket, terjesztették, hogy ez a lagzink, random emberek is jöttek gratulálni. Óriási élmény volt. MIndenki jól szórakozott, kicsit kieresztettük a gőzt.
Szóval ez csak egy ötlet, azt mondtad, hogy bármit elfogadsz. Szülővel is meglehet ezt csinálni (Művészetek völgye, Veszprémi Utcazene Fesztivál... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!