Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvő, szűk családi kör,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvő, szűk családi kör, mégis nagy buli, hogyan, hol?

Figyelt kérdés
Mindig is nagy esküvőről álmodtam. Nagy család, hatalmas lagzi. De sajnos úgy alakultak a dolgaink hogy nagyon kevés ember lesz csak. Hogyan tudnánk így emlékezetessé tenni ezt a nagy napot? Én nem ragaszkodom a hagyományokhoz, laza vagyok. Belefér simán mondjuk egy bowling party is. Úgy kéne, hogy amikor megvan a szertartás, bulizni egy nagyot. De kevés emberrel hogyan? Karaokera is gondoltam még. Bármire nyitott vagyok, valami ötlet?

2013. júl. 30. 14:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mi jövöre házasodunk össze,de már most tervezgetjük.

Nekünk csak polgári lesz 30 fövel.Utánna egy hajnaligtarto hatalmas kajálos buli egy müvelödési ház termében.Nem fogadunk fel zenészt,majd számitogépröl fog menni.Aki akar táncol,aki akar beszélget.Sztem a lényeg h mi jol érezzük magunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. júl. 30. 17:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! A számítógépet ki fogja kapcsolgatni? Azért kérdem, mert először mi is így szerettük volna, aztán felhívták erre a figyelmünket. :)
2013. júl. 30. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Hívni kell egy olyan családot is, ahol van 1-2 fő 15-17 éves fiú, akik már biztonsággal kezelik a számítógépet, rájuk lehet bízni a "számítógépes jd szerepet"!
2013. júl. 31. 07:28
 14/18 anonim ***** válasza:

tegnap 17:53

Ne várd el, hogy a vendégek jól ér4ezzék magukat és bulizzanak a gépzenére. Hidd el, tapasztalatból mondom, pedig én is eleinte csak számítógépet akartam, nem is akartam zenekart. Végül lett is egy Dj-nk, és anyósom ajándékból felbérelt egy zenekart is(igen, elég minden lében kanál, de most jól sült el). Mikor gépről ment a zene, bármilyen jó számok is voltak, senkise táncolt. Ahogy megszólalt az énekes a zenekarból(pedig csak egy kéttagú zenekar volt, de szuperek) egyből mindenki táncraperdült. Azóta is emlegetik, hogy milyen jó volt a zenekar a lagzinkon. És az a poén, hogy nem voltak sokkal drágábbak, mint a dj...

2013. júl. 31. 08:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Jah és azt kell tudni, hogy ha nincs Dj engedéllyel rendelkező Dj a számítógép mögött, akkor leállítják az egész lagzit, ha jön egy razzia.
2013. júl. 31. 08:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Senki nem fogja kapcsolgatni!Már vannak olyan programok,amiken beállitasz akárhány zenét és összekeveri magának igy egyfolytában megy a zene!Elötte pár nappal össze ülünk és neki állunk zenét válogatni!!!!
2013. júl. 31. 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:
nem értem h miért az én lagzim a téma!Nem én vok a kérdezö.milyen razzia????a müv házban is tudják számgépröl megy majd,nem ez lesz itt az elsö lagzi,ugyh.nem hiszem gond lesz!
2013. júl. 31. 12:15
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Egyből a mi esküvőnk jutott az eszembe. Mi 24-en voltunk a polgárin (az én szüleim nem élnek, a párom szülei elváltak, az édesanyja muszlima). A polgári után volt egy kis süti, szendvics, üdítő, alkohol nálunk a lakásban, utána 9 barátunkkal (ők is voltak a polgárin) kimentünk a Szigetre fesztiválozni. Három napot voltunk ki, és a kedvenc együttesem volt az egyik napon a nagyszínpadon. Mindenki körbeugrált minket, terjesztették, hogy ez a lagzink, random emberek is jöttek gratulálni. Óriási élmény volt. MIndenki jól szórakozott, kicsit kieresztettük a gőzt.

Szóval ez csak egy ötlet, azt mondtad, hogy bármit elfogadsz. Szülővel is meglehet ezt csinálni (Művészetek völgye, Veszprémi Utcazene Fesztivál... :)

2013. aug. 1. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!