Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő előtti "pánik"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtti "pánik"?

Figyelt kérdés

3 hete, hogy a párom eljegyzett, elég régóta vagyunk együtt, még régebb óta ismerjük egymást. Új életet kezdtünk új városban, nincs ismerős meg semmi, boldognak éreztem/hittem magam. Kb tavaszra tervezzük az esküvőt..aztán most mintha hirtelen mélypontra került volna az egész kapcsolat. Szó szoros értelmében tényleg nem volt köztünk semmi gond, semmi veszekedés, dúl(t) a láv, nagy szenvedély, nagy szerelem, csupa boldogság..most mintha pedig azt érezném, hogy nem vonzódom hozzá..így hirtelen jött ez az egész, amint írtam. Múlt héten sem volt semmi gond, élveztük egymás társaságát..de most egyszerűen mintha nem vonzana...ez miért lehet? Sosem volt még ilyen..légy szíves ne a leszólások jöjjenek, hogy miért vagyunk együtt meg stb..

25/l ; 36/f

2016. aug. 5. 23:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Mármint az, hogy nem "vonz", úgy értelmezendő, hogy nem indít be szexuálisan...
2016. aug. 5. 23:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném még, hogy mindezektől függetlenül ma lefeküdtem vele..annyit próbálkozott már különböző szitukban, hogy úgy voltam vele, hogy legalább neki legyen jó..de én valahogy nem élveztem annyira mindenesetre.
2016. aug. 5. 23:31
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
A teljesen átélt élmények eltűnnek.Ilyen az emberi elme.Nem sokáig képes a boldogságra.
2016. aug. 5. 23:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

lehet tényleg kicsit pánikolsz, vagy valahogy most inkább túl langyos minden, túl simán mennek a dolgok, nincsenek nagy zökkenők, se nagy emelkedések és ezért feltűnt az is hogy valahogy az sem olyan hullámvasút jellegű most.

Ha csak azzal van a gond, hogy szexuálisan nem vonz akkor próbáljatok ki valami újat, vagy nap közben próbálj felidézni olyan esetet amikor eget rengető volt. :)

2016. aug. 6. 00:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetőséged, tölts tőle távol 1 hetet. Elmész nyaralni a barátnőiddel, vagy meglátogatod a szüleid, stb. Ennyi idő alatt letisztázódik benned, hogy csak bepánikoltál, vagy pedig kiábrándultal belőle.
2016. aug. 6. 00:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Én mindent megpróbálok ennek érdekében, de valahogy nem járok sikerrel...a múlt héten tulajdonképpen elég volt egy kevés tapizás, és máris izgalomba jöttem..most meg semmi..bármit csinál komolyan..eléggé beparáztam most emiatt.
2016. aug. 6. 00:10
 7/14 A kérdező kommentje:
1 hét alatt ennyire ki lehet ábrándulni valakiből ennyi idő, közös élmény meg stb után? Valahogy ezt elképzelhetetlennek tartom...tudom, hogy most velem van a gond, ő az ég világon semmi rosszat nem tett..kicsit elég hülyén jönne ki, hogy eljegyzett, rá pár hétre meg távol akarok tőle tölteni egy hetet..nagyban a "mézes heteket" töltöttük az utóbbi időben..de akkor megpróbálom..
2016. aug. 6. 00:12
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Fogamzásgátló tablettát szedsz?
2016. aug. 6. 01:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Már olyan 2-3 éve nem.
2016. aug. 6. 01:21
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Hülyén hangzik, de nem vagy terhes? Van aki kiéhezett vadállattá válik tőle, másnak meg a béka segge alá esik a libidója ilyenkor.
2016. aug. 6. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!