Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Esküvő előtti pánik, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtti pánik, most találtuk meg egymást, ilyen a sors?

Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni egy nagy multicégnél vezető beosztásban és megismerkedtem lánnyal akivel elég gyorsan egy hullámhosszra keveredtünk és munkahelyi kapcsolat ide, vagy oda, de megtörtént aminek meg kellett történnie és most már 4 hónapja összejárunk. A probléma igazából nem is ezzel van, hanem azzal, hogy egy hónapon belül férjhez megy, és eléggé úgy érzem, hogy egymásba habarodtunk illetve minden területen megegyezünk. Tudom, nem szép dolog és eléggé el is ítélem magam ezzel kapcsolatban, de egy olyan ember mint én akinek már volt egy-két kapcsolata gyorsan megérzi, hogy kivel érdemes foglalkozni és kivel nem. Az ő kapcsolatáról csak annyit, hogy a "leendő férje" elég sokat van távol és szereti mint embert illetve felnézz rá, gondolom ez abból az időből is származik amit egy párként együtt töltöttek ez 9 év. Szóval nem egészen egy hónap múlva esküvő elég nagy létszámmal, van e értelme számomra bármit is lépnem, úgy érzem szeret ezt többször is mondta, de fél lemondani az esküvőt, hisz elég sok kérdést vetne fel mindenki számára a rokonságból, hogy miért MOST. Többször megbeszéltük, hogy vége és ennyi, de végül mindig ugyan ott kötünk ki. Tanácsot kér tőlem, hogy hogyan tovább, de én nem merek neki mondani semmit, ez bármelyik oldalról tekintve elég nagy döntés! Szóval nektek mi a véleményetek?

2015. szept. 13. 20:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Azthiszed te vagy a jani? :D Ezt nem hagyhattam ki! :_D Mivel foglalkozol?
2015. szept. 13. 21:02
 2/31 anonim ***** válasza:
86%
Ugye tudod, hogy ha a mostani vőlegényével képes ezt gerinctelenül megtenni, akkor később veled is meg fogja szemrebbenés nélkül?
2015. szept. 13. 21:10
 3/31 anonim ***** válasza:
73%

Nem az erkölcsössége miatt szerettél bele,az biztos.:D

Ne tegyél semmit,majd találsz mást,akit szerethetsz és nem foglalt.

2015. szept. 13. 21:19
 4/31 anonim ***** válasza:
87%

Nem biztos, hogy akarnék bármit egy olyan nőtől, aki az esküvője előtt már egy 4 hónapos viszonynál tart.

És félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ezentúl a csajnak egy szar kapcsolatban kellene élnie.

Az se lenne probléma, ha benned megtalálta az igazit még az esküvője előtt.

Csak ezt az egész helyzetet nem úgy kellett volna kezelnie, hogy viszonyt kezd veled, majd 1 hónappal az esküvő előtt fingja nincs arról, hogy mit akar..veled folytatni, vagy hozzámenni egy szerencsétlen pasihoz.

2015. szept. 13. 21:20
 5/31 anonim ***** válasza:
46%
K_rvából lesz a jó feleség - tartja a mondás
2015. szept. 13. 21:26
 6/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Igazából nem tudom, én az ilyet, mint most velem történik mélyen elítélem, és azon kapom magam, hogy belecsöppentem. Jól érezzük magunkat, de minden egyes csók után, szakítanunk kell, mivel feleszmélünk, hogy egy hónap múlva ő már feleség. Szeretném elfelejteni, meg igazából ez csak egy kalandnak indult, de most úgy nézz ki egy kicsit átbillentünk egy másik oldalra. Ha ezt elmondaná a barátjának biztos szétmennének ez 100 % ék, és ettől ő nagyon fél....hisz emberként szereti, hozzáteszem a barátjának eléggé nehéz munkája van és kicsit elhidegültek egymástól, sajnos az esküvőt is a leendő menyasszony szervezi és a meghívókat is neki kellett kivinni egyedül.
2015. szept. 13. 21:28
 7/31 anonim ***** válasza:
67%
Mondd meg te a barátjának, hogy összejártok még mindig.:D
2015. szept. 13. 21:30
 8/31 anonim ***** válasza:
65%

9 év után nem normális dolog ilyesmit csinálni... Ne haragudj, de egyetértek pár előttem szólóval, ezt veled is simán megteheti.

Ezenkívül, ha "felnéz" a párjára, mégis hogy képes az esküvő előtt megcsalni?

Szerintem a TE érdeked az lenne, ha gyorsan elfelejtenéd.

2015. szept. 13. 21:37
 9/31 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj, de én egy ilyen nővel nem kezdenék. Nagyon szép dolog, hogy megcsalja a vőlegényét, mondhatom. Legalább már vállalná a tetteit, meg a következményeit és mondja vissza az esküvőt. De nem. Szerintem lehet, hogy csak szexre kellesz neki. Ha meg nem, akkor elég gerinctelen egy nő...Meg amúgy is az.

21/L

2015. szept. 13. 21:51
 10/31 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudjuk mind ketten, hogy gerinctelenek vagyunk! Egyikünknek sem férne bele, de ez megtörtént illetve van ez a helyzet! Más a megszokás és más az új dolog! Én, nem adtam tanácsot neki,pedig ő sokszor kért, hogy segítsek meghozni neki a döntést, de én azzal példálóztam, hogy a leendő férjével már egy jó vastag könyvet írtak ketten, amiben van jó és rossz fejezet is, de n velem csak egy A/4 es oldalnál tartunk a könyvhöz képest, és tudja azt, hogy ha úgy dönt, hogy feldobja az esküvőt az sem biztos, hogy nem bukik e ki valami olyan ok, hogy két szék közül a földre esik! Úgy érzem, nekem nincs ebbe beleszólásom, úgymond nekem nincs veszteni valóm, de minden egyes lépést ő neki kell meghozni! Érzésem szerint, ha miattam, ha nem nem miattam akkor is válás lesz a vége, amit azért ellehetne kerülni.
2015. szept. 13. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!