Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy látszik, elveszítettem a barátomat, mert nem bírja, hogy nem adok neki teret. Nagyon hálás lennék egy kis segítségért. Valaki, aki ebből már kigyógyult?
3 éve vagyunk együtt, ő 34 éves, én 25 vagyok. Az utóbbi időben sokat veszekszünk, ami legtöbbször azért van, mert érzelmileg függök tőle. Féltékeny vagyok (néha belenézek a telefonjába), valamiféle rémület lesz úrrá rajtam, ha úgy érzem, nem vagyok neki fontos (akkor is, ha ez csak pár óráig van így, pl. egy bulin nem foglalkozik velem).
Szomorú leszek, ha nem tudunk találkozni, és folyton erőltetem az összeköltözést.
Hiába látom ezeket a hibákat utólag, hiába járok pszichológushoz, úgy látszik, nem tudom megállítani ezt a folyamatot.
Most már egyáltalán nincs hozzám türelme, rögtön kiakad, ha úgy érzi, hogy korlátozom. Amúgy nagyon-nagyon jó partner, odaadó, türelmes (ez egyre kevésbé), közös jövőt is terveztünk.
Nem tudnám megbocsátani magamnak, ha a hülyeségem miatt elveszíteném. Van valakinek ebben tapasztalata?
(Kérem, csak értelmes, 20-on felüli emberek írjanak.)
1. 3 ev utan mar illett volna osszekoltozni.
2. Ez tenyleg idegesito. A kapcsolatnak nem arrol kell szolnia, h mindig veled foglalkozzon,mindig bizalmatlan vagy...
3. A pszichologus nem er semmit. Neked kell valtoztatni
"Nem tudnám megbocsátani magamnak, ha a hülyeségem miatt elveszíteném."
na ezen túl kell lépned, mert ez csak további frusztrációt fog okozni. És lehet, hogy pont az kell, hogy szétmenjetek, ahhoz, hogy meg tudj változni.
Az én életemben szerepeltek már pszichológusok, nagyon is jól, de hát ő se nagyon mondhat mást, mint, hogy most egy lefelé menő spirálban zuhansz.
Nem hiszem, hogy három éve úgy kezdődött, hogy a kapcsolat az, ahol mindig, és csakis egymással foglalkoztok, ha neked 2-3 óra különlét lerombolja a bizalmadat - az nehezen viselhető.
Járni kezdett egy kedves, értelmes, önálló lánnyal, most meg egy őrült fuldokló húzná lefelé, - én mentetem ki embert vízből a szeretet volt a legkevésbé jellemző érzésem :D)
Ha a bulin 2-3 órán keresztül nem te vagy az egyetlen tevékenysége, akkor mit csinálsz?
Másokkal szóba se állsz?
Nem, az elején laza voltam, de akkor még nem is volt olyan fontos nekem a kapcsolat. Minél inkább összenövünk, annál jobban függök tőle érzelmileg.
Hmm, buliban igyekszem nem mutatni, de ez csak egy darabig működik, aztán észreveszi az arcomon, hogy gond van. És BÁMMM...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!