Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, mit tegyek. Úgy érzem teljesen megváltoztam. Elveszítettem önmagamat. Mit tegyek?
Jajj... Szívás, hogy ha ennyire bűntudatod van a szex miatt, az kihat az egész szexualitásodra.
Tudnod kell, hogy semmi szégyenleni való a szexben. Ne hagyd hogy a szigorú neveltetés olyan részei ártsanak neked, ami arról szól, hogy te nem szexelhetnél 16 évesen! Mert ez butaság. Gondolj bele, mi alapja lenne? Ez a te életed, a te tested, ettől nem leszel rosszabb ember.
Lehet hogy a saját érettséged szempontjából rossz döntés volt, de semmiképp ne vádold magad azzal, hogy emiatt "rossz" vagy, mert a szextől nem leszel az. Ezt felejtsd el.
Ő nem érti meg a gondodat? Tudod, azt gondolom, hogy a szex előtt kellett volna jól megfontolnod a következményeket. Most pedig, ha nem szeretnéd csinálni egy ideig, ne tedd. A te döntésed. De ne amiatt, mert mások, a családod esetleg ezt várja tőled. Akkor ne csináld, ha te magad nem élvezed.
16 évesen egyébként felesleges azon gondolkozni, hogy ki lesz a párod életed végéig. Ne hagyd, hogy a párod olyan dologra vegyen rá, amit nem akarsz. Beszélgess vele őszintén...
Tudok Vele beszélgetni erről és teljesen elfogadja, ha nem akarom. És segít is nekem ebben, csak nem érti meg.
Egyébként nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!