Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogy fogadjam el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy fogadjam el, hogy elveszítettem őt?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom (barátilag, nem jártunk), akibe szerelmes voltam, és állítólag régebben ő is belém. És tudom, hülye vagyok nagyon, de nem mertem lépni, ő pedig megismerkedett egy másik csajjal, akivel rövidebb idő után járni kezdtek. Ezután még tartottuk a kapcsolatot egy darabig, de pár nappal később közölte velem, hogy jó lenne, ha többé nem beszélnénk, mert az új barátnője féltékeny. Töröltük egymást msn-ről, a közösségi oldalakról. Ez már hónapokkal ezelőtt volt, de még mindig ő jár a fejemben, ráadásul a legrosszabb, hogy már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot egymással, nem tudom az elérhetőségeit, nem tudom, mi van vele, hogy egyáltalán együtt van-e még azzal a r.banccal..

Hogy felejtsem el?

2013. máj. 14. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem volt a barátod, és ne a lányt hibáztasd. Ha igazi barát lett volna, nem szakítja meg veled a kapcsolatot, csak mert a barátnője féltékeny. Normális ember nem állít választás elé, normális ember pedig nem hagyja ezt, ha mégis megtörténik.

Felejtsd el, jobban jársz.

2013. máj. 14. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nem érdemli se a barátságodat sem a szerelmedet, ha egy lány miatt feladja a régi ismerőseit!!

hagyd a fenébe!! ne foglalkozz vele! tudom nehéz, de sikerül :) nagy erő kell hozzá, de erős nem kell lenned és kész :)

2013. máj. 14. 19:12
 3/8 ASOT ***** válasza:

Nem tudom ezért minek kell hülye közösségi meg ilyen oldalakról törölni a másikat.

Akkro az a barátnő már nem csak féltékeny de uralkodó típus is.

Ennyi volt, eddig tartott, el lett húzva az idő, túl kell lépni rajta és nem ezen agyalni egész nap megállás nélkül és rajta filózni, hogy mi lett volna ha..mert az a ha az elszállt.

aktív közösségi életet kell élned de nem a faszbukon.

2013. máj. 14. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de mi az, hogy r.banc? Annyit tudsz, hogy a srác miatta szakította meg a kapcsolatot, de az ő kapcsolatukba TE nem látsz bele, nem ismerheted a konkrétumokat. Egyébként is, a párja élvez elsőbbséget és ha a srác úgy dönt, hogy xy-al nem tartja tovább a kapcsolatot, hát fogadd el. Az ő döntése. Ha ő ezt nem akarná, nem lehetne rákényszeríteni, gondolkodj... És ne a párját szidd. Semmi közöd hozzájuk. El kell fogadni, pont.
2013. máj. 14. 19:17
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat :)

19:17 De haragszom, mert ismertem a csajt és egy ordas nagy k.rva :) De így van, oktassál csak ki mindenkit, ennyi infó alapján.

2013. máj. 14. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,Kérdező,de szerintem is bicskanyitogató a stílusod.Nem a másik csajt kéne szidni,hanem elgondolkodni azon,vajon a a haverod miért pártolt el tőled egy szavára.Ezzel csak azt mondom,főként a haverod a hibás,mert ha fontos lennél neki,akkor nem szakította volna meg veled a kapcsolatot.Szóval lépj túl ezen!
2013. máj. 14. 19:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Azért te is jó vagy, hogy én felteszek egy kérdést és neked csak azon akad ki a szemed, hogy leribiztem a csaj (mert amúgy tényleg az). És hogy vajon miért pártolt el tőlem egy szavára? Mert ő már az első randin széttette neki a lábát. Ennyi.
2013. máj. 14. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
No és akkor nem gondolod,hogy ha fontos lennél a haverodnak,akkor keresne,és nem hagyott volna cserben?Nem bántásból,csak kérdezem.Attól,hogy szétrakta neki valaki a lábát,veled még tarthatná a kapcsolatot,de nem akarja.Szerintem nem igaz barát az ilyen.
2013. máj. 14. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!