Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fogadjam el, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy soha nem lesz barátom?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még. Elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan akarjon tőlem valamit akitől én is és ne csak megalkudás legyen valamelyik részről hanem szerelem. Elképzelhetetlen, hogy olyan szeressen akit én is szeretnék. Az ilyen badarságokban nem hiszek, hogy mindenkinek megvan a párja és a többi garantálhatatlan ostobaságok. 6 éve az üres biztatásokat hallgatom, hogy nekem is lesz barátom, de nem is volt és nem is lesz! Már ott tartok, hogy megölöm magam annyira kilátástalan a helyzet... Látni a szerelmes párokat élőben, fbon maga a halál! :,( Elsírom magam azért ha egy párt csókolózni látok vagy azt mondja egy fiú a barátnőjének, hogy szereti... 22/N
2013. máj. 8. 19:30
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a párja, de aggódj neked is lesz majd :)
2013. máj. 8. 19:30
 2/43 anonim ***** válasza:

*ne aggódj

bocsi :S

2013. máj. 8. 19:31
 3/43 anonim válasza:
2013. máj. 8. 19:31
 4/43 anonim ***** válasza:
A kûlsőd lehet a baj?
2013. máj. 8. 19:33
 5/43 anonim ***** válasza:
sok ember nem találja a párját, és tényleg nem biztos h valaha is megtalálják.. sokszor tényleg felesleges a bíztatás..a legjobb megoldás ha mással töltöd ki az életed(tanulás,munka,hobbi) és talán ezeken a terülteken összetalálkozol a megfelelő személlyel
2013. máj. 8. 19:33
 6/43 anonim ***** válasza:
És teszel is érte valamit hogy lehessen vagy csak rágod otthon a körmeidet a 4 fal között?
2013. máj. 8. 19:34
 7/43 anonim ***** válasza:

"olyan szeressen akit én is szeretnék"

ilyen könnyen lehet, hogy tényleg soha nem lesz

8/43 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem meg a hozzáállásoddal van baj. Ki akar egy ilyen kesergő emberrel együtt lenni szerinted ?
 9/43 anonim ***** válasza:
Figyelj, hasonló helyzetben vagyok, én is lány vagyok. De valószínűleg azért nem ment eddig, mert túlságosan erőltetted, rágörcsöltél. Én pár évvel fiatalabb vagyok nálad, de hidd el, akkor jön majd el a szerelem az életedben, amikor abszolút, de tényleg nem számítasz rá! Türelmesnek kell lenni, tudom, nehéz.
2013. máj. 8. 19:35
 10/43 anonim ***** válasza:

Ugyan már :) Nekem sem volt még semmi komoly, de azért nem akasztom fel magam. Lehet épp Te vagy az én párom :D

20f

2013. máj. 8. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!