Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy soha nem lesz barátom?
Figyelt kérdés
Soha nem volt még. Elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan akarjon tőlem valamit akitől én is és ne csak megalkudás legyen valamelyik részről hanem szerelem. Elképzelhetetlen, hogy olyan szeressen akit én is szeretnék. Az ilyen badarságokban nem hiszek, hogy mindenkinek megvan a párja és a többi garantálhatatlan ostobaságok. 6 éve az üres biztatásokat hallgatom, hogy nekem is lesz barátom, de nem is volt és nem is lesz! Már ott tartok, hogy megölöm magam annyira kilátástalan a helyzet... Látni a szerelmes párokat élőben, fbon maga a halál! :,( Elsírom magam azért ha egy párt csókolózni látok vagy azt mondja egy fiú a barátnőjének, hogy szereti... 22/N2013. máj. 8. 19:30
22/43 anonim válasza:
most még hiányolód, én bánkódsz utána, de idővel elmúllik ez az érzés, ugymond átveszi a beletőröd érzése, és utána már nem is fog érdekelni hogy nincs senkid. csak legyél érettebb és okosabb. a szerelem elveszi az ember eszét, és ösztönlénnyé alakítja. butaság lenne ezért epekedni.
23/43 A kérdező kommentje:
Kávézó, étterem, ilyen helyeken vagyok. Nem értem mit értesz ez alatt. -.- Próbálnál meg boldog lenni amikor soha senki nem szeretett. -.- Fogalmam sincs mi látszik kívülről ebből.
2013. máj. 8. 19:55
24/43 anonim válasza:
Az látszik rólad kívülről, hogy: savanyúképű vagy, semmihez sincs kedved, letört vagy, akinek semmi és senki sem jó, életkedvtelen, így senkinek nincs kedve odamenni hozzád.
25/43 anonim válasza:
Na látod, én is ilyen helyeken járok... és akadnak srácok, akik észrevesznek. Egy idő után tényleg belefogsz unni, ebbe az állandó idegeskedésbe, magányba, rájössz, hogy nincs értelmed bánkódnod ez miatt. Mikor majd ezt belátod, akkor fog betoppanni az életedbe a szerelem, ebben biztos vagyok.
26/43 anonim válasza:
Másrészt meg igen... a külső nem minden. Lehet külsőleg szép vagy, tetszel a fiúknak, de a kisugárzásod eléggé ellaposodott. Ez nagyon észrevehető más arcán... lehet ezért nem közeledik feléd senki.
27/43 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen médiumi képességekkel áldott meg a sors, hogy látod milyen vagyok, főleg így vizsgaidőszakban... Még szép, hogy kivan ilyenkor az ember mégha alapból más. Akkor is leszarnak amikor jó kedvem van, szóval rohadtul mindegy.
2013. máj. 8. 20:12
29/43 A kérdező kommentje:
Miniszoknyás, cicis férfinak. :D
2013. máj. 8. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!