Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy soha nem lesz barátom?
nekem volt 18 évesen.
míg én szerettem és naivan elképzeltem hogy vele majd boldog leszek, ő az akit vártam annyi ideig, átcs.szett, kiderült hogy csak szexre kellettem, aztán egyik napról a másikra már más csajjal járt.
inkább lett volna úgy, hogy ne lett volna senki sem.
akkor legalább álmodoztam egy boldog életről, nem így...
mostmár tudom mi a valóság, nem mindenkinek jár a boldog, viszonzott, életen át tartó szerelem
sőt, 1 éven át tartó sem
azóta nem volt senki érdemleges 1-2 hétnél tovább és nem is kell
megtanultam együtt élni ezzel, meg lehet szokni ha nicns senkid.
pl. senki nem veszekszik érted semmiségekért és nem bánt meg halálosan, mikor pont jót akarsz neki
én pl. szamócát szedtem és fagyit csináltam neki aznap pont, mikor este egy kis barátságtalan üzenetben közölte, hogy nincs szüksége rám.
azóta is sírok, ha szamócás fagyit látok, ez van.
22/L
Én is így vagyok, csak fiúként...
23F
22 éves vagy,ne temesd magad még!
Ez még nem a B oldal,neki idegeskedj,nem tudhatod,hogy mi lesz.
Nah akkor mind a kettőtöknek... Most én is rinyáljak, hogy otthagytak egy haveromért, csak azért, mert minden szépet összehordott? Persze aztán jól átcseszte az akkor már csak volt barátnőm...
Attól, hogy eddig nem volt senki, még nem biztos, hogy nem is lesz. Sőt... Nem ismerlek, így nem tudom, hogy miért nem alakult ki eddig egy komoly kapcsolatod se.
A másik lánynak pedig... Csak azért mert egy ember otthagyott, a következő nem biztos, hogy megteszi. Egyébként meg értelmesebben is választhatnátok magatoknak párt. Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel, melyik pasi mit akar tőled.
Legalább mész valahová? Vagy úgy jársz kelsz az utcán is mint egy búvalb@szott életképtelen?
Munkahelyen vagy suliban is csak ilyen életképtelen vagy?
Mert ha sugárzik rólad hogy szerencsétlen szomorú magadba roskadt vagy akkor valóban nem is fognak odamenni hozzád.
valakinek nem megy olyan lazán hogy "na az egyik kötsög volt, semmi baj, hipp-hopp, másnap már mást tudok szeretni".
valaki többé már nem tud megszeretni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!