Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kukába vele vagy fogadjam el?
Figyelt kérdés
2éve együtt vagyok a barátommal de vannak problémák, mint minden kapcsolatban és ez önmagában nem gond. A baj az,hogy ezeket a problémákat nehezen tudom kezelni. pl.: engem sosem zavart,h a barátaival elment bulizni még noszogattam is,h menjen. most lesz az egyik barátjának a szülinapja és eddig mindig elhívott ha a barátaival programot szerveztek, bár legtöbbször kihagytam viszont most egyáltalán nem hívott el rá. azt mondta,h azért nem mert nagyon beakar rúgni és nem akarja,h lássam...Ez valódi indok vagy valami egészen más van a dologban? Lehet h csak tipikusan "kombinálok" dee gyakran előfordúl,h nem őszinte velem.2013. jan. 3. 22:10
1/4 okoska31 válasza:
konkrétan még nem értem, hogy a gonddal a kukába, vagy a pasival...
jelen konkrét esetben az is benne lehet, hogy minek hívjanak, úgysem jössz el.
ha meg annyira be akar rúgni, akkor jobb is, ha nem látod.
nézd, ha meg akar csalni - nem azzal fogod visszatartani, hogy elmész vele bulizni. ha meg eszében sincs megcsalni, akkor bízhatsz benne annyira, hogy elengeded piálni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak nem akarja, hogy részegen lásd.
4/4 anonim válasza:
a pasik szeretnének egy kis teret.. hagyd hogy a barátaival szórakozzon kicsit.. ez amolyan csávóbuli :) szerintem ne gyanakodj addig, amíg ez nem lesz gyakoribb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!