Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy látszik, elveszítettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy látszik, elveszítettem a barátomat, mert nem bírja, hogy nem adok neki teret. Nagyon hálás lennék egy kis segítségért. Valaki, aki ebből már kigyógyult?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, ő 34 éves, én 25 vagyok. Az utóbbi időben sokat veszekszünk, ami legtöbbször azért van, mert érzelmileg függök tőle. Féltékeny vagyok (néha belenézek a telefonjába), valamiféle rémület lesz úrrá rajtam, ha úgy érzem, nem vagyok neki fontos (akkor is, ha ez csak pár óráig van így, pl. egy bulin nem foglalkozik velem).

Szomorú leszek, ha nem tudunk találkozni, és folyton erőltetem az összeköltözést.

Hiába látom ezeket a hibákat utólag, hiába járok pszichológushoz, úgy látszik, nem tudom megállítani ezt a folyamatot.

Most már egyáltalán nincs hozzám türelme, rögtön kiakad, ha úgy érzi, hogy korlátozom. Amúgy nagyon-nagyon jó partner, odaadó, türelmes (ez egyre kevésbé), közös jövőt is terveztünk.

Nem tudnám megbocsátani magamnak, ha a hülyeségem miatt elveszíteném. Van valakinek ebben tapasztalata?

(Kérem, csak értelmes, 20-on felüli emberek írjanak.)

2015. aug. 13. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%

Én se értem: Mit csinálsz te egy buliban?

Hány barátod / barátnőd van?

Szüleid élnek, velük van kapcsolatod?

Úgy gondolod, hogy ő az egyetlen ember, a többi 7 milliárd csak díszlet, és neki az a kizárólagos dolga, hogy téged szórakoztasson?

És akkor miért mész el vele bulizni, ah csak a baj lesz belőle?

2015. aug. 24. 19:33
 12/21 omba ***** válasza:
44%

Szóval elmentek valami buliba, te ülsz/állsz egyedül és arra koncentrálsz, hogy ne zavarjon, hogy nem melletted van?

Nem kezdet ti "összenőni", te akarsz belé nőni, - ez szerintem minden embert zavarna.

Saját, önálló élettel rendelkező ember vagy, - kezd vele valamit.

Dolgozol te egyáltalán, vagy ez az egész napos programod?

2015. aug. 24. 20:13
 13/21 A kérdező kommentje:

Jaj, hagyjuk már ezt a bulit, csak egy apró példa volt..

Nem sok barátom van, ez igaz, többek között azért, mert külföldön élek.

Igen, dolgozom és tanulok. (De a "dolgozol te egyáltalán?" stílusból látszik, hogy ebből sem lesz jótanács...)

2015. aug. 25. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha már a stílus... ne a válaszolót cseszegesd, te vagy bajban.

Kicsit érthetővé teszi, hogy miért nincsenek barátaid.

Szóval ez nem fog menni, te totál ki akarod sajátítani minden percét, gondolatát - ezért jogos a kérdés, hogy neked miért van ekkora űr?

Ha valaki normális munka, tanulás,társadalmi életet él, akkor becsüli valamennyire a saját életét.

Te meg nem, ezért akarsz "összenőni" vele..

Szerintem közel a vég, azt nem viseli el senki.

2015. aug. 25. 19:31
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
20+ srác vagyok, bocs, hogy ezt mondom, de pl én azonnal kérdés nélkül dobnám azt, aki beleolvasgat a telefonomba/gépembe... magánszféra is van ember. Mért nem költözik össze veled? Ez neked kérdés? Pont az ilyenek miatt, ha valaki nyugodt, normális életet akar magának akkor nem "Köti össze" magát egy olyannal aki Poirotnak képzeli magát..
2015. szept. 4. 01:21
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Nem olvastam a korábbi kommenteket, szóval így alkotok véleményt.

Elég szomorú, hogy nem tiszteled annyira magad, hogy rájöjj és magadra nézz kivülről!

Nem érzed azt hogy fontos avgy neki?

TE könyörögsz neki, hogy költözzetek össze?

Hülyeségeid?

Na most elmondom mi van, de kapaszkodj meg a székedbe, mert hidegzuhanyként fog érni!

Egy dolog van! Az, hogy nem érdekled eléggé! Sajnálom, de ezt akár készpénznek is veheted! Férfiként elmondom, hogy mi van abban az esetben ha egy nőért odáig vagyok és vissza: Hívom, nem hagyom magára még akkor sem ha fontos emberekkel kell néhgyszemközt beszélgetnem, minél előbb el akarom jegyezni, és minél előbb össze akarok vele költözni!!! Nincs olyan, hogy "tér kell" meg "idő kell" "rámerölteted magad" stb.

Persze, oké, van egy pont ahol valóban sok ha egy csaj akaszkodik, de az nem az összeköltözés vitatásánál kezdődik...! Már elnézést! De mégis milyen "férfit" fogtál ki? Szerintem egy gyenge jellemet, aki úgy éli ki a kapuzárási pánikját, hogy húszéveseket szed fel. Nekem ez nem módi, és sok valódi frfinak sem az. Ezt elhiheted! 34 éves és még nem akar elköteleződni? Kit érdekel. A lényeg az, hogy nem veled. Bocs...

Te is érzed hogy ez nem stimmel, magadat ostorozod, féltékenykedsz és tönkreteszed magad! Ez a pasas keresgél, hódítgat, szétszórja a magjait, de nem fog feleségül venni, soha! És ezt te is tudod!

Amit tehetsz: emelt fővel távozz! Lépj ki ebből a rombló kapcsolatból és próbálj meg független lenni egy ideig. Keresd meg magadban a boldogságot, ne a párodban, ne a szerelemben, barátokon vagy más ember által. Csak magadban! És ha erre a módszerre ráharapsz, akkor igazán boldog ember leszel, aki határoizott és magabiztos.

Tiszteld magad, könyörgöm!!! Fel a fejjel!

Ui: ajánlom figyelmedbe és a többi hasonló helyzetben levő lánynak is a Titkos szabályok c. könyvet! Férfiként mondom, hogy ennél jobb könyv nincs a világon! Hajrá!

2016. nov. 23. 21:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
En azt javaslom, hogy ne talalkozz vele par hetig. Talpra kell allnod sajat magad es elni a napjaid nelkule ahhoz, hogy ne fuggj tole. Akkor talalkozzatok ujra mikor a kezdeti gyotrodes amit a hianya okoz elmulik. Kihangsulyozom, hogy nem azt tanacsolom hogy szakits, hanem hogy ne talalkozzatok. Mondd meg neki hogy osszeakarod szedni magad lelkileg, mert nagyon szereted es nem akarod elvesziteni. Ha ezt sikerul veghez vinned, sokkal jobban fogod szerintem kezelni sajat magad. Onallosodnod kell, sajat tered kell hogy legyen. Beszeljetek ezt at hogy o mit gondol errol az otletrol.
2016. dec. 2. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ha nem ad rá okot, hogy ilyen legyél vele, akkor békén kéne hagyni. 20on párévesen én is kifogtam egy ilyen lányt, én is kb 4-5 évig tűrtem ezeket az allűrjeit, de az ilyennel hosszú távon nem lehet semmit elérni, főleg nem családot. Változnod kell, de ezt magadtól tudod elérni, nem más által.
2016. dec. 2. 19:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek?
2021. márc. 24. 11:15
 20/21 A kérdező kommentje:

Szakítottam vele 2016 végén. Hála az égnek! Sokkal jobbat találtam:P

A probléma nem tunt el teljesen, de sokkal jobban tudom kezelni.

2021. márc. 24. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!