Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtti pánik, most találtuk meg egymást, ilyen a sors?
Senki sem házasohat úgy meg, ha nem szeret valakit önzetlenül. akkor inkább szakítani kell, és elengedni egymást! Az egész életemet elszartam, 2 házassággal, de egyik nőt sem kellet volna feleségül vennem. Nem lett volna szabad!
De az ember, hol hülye, hol szerelmes, hol pedig kényszer alatt cselekszik. (nem kívánt terhesség)
Először öntsetek Ti tiszta vizet a pohárba, és ha ez a házasság meghiúsulását jelenti, beszlje meg a fiúval.
De mindegy mi mit írunk, mi nem leszünk ott a megbeszélésen, és minde elmondott szó számít, és minden eset más!
De kefélni nagyon jó! :-)
Természetesen 4 hónap után semmi garancia, hogy kettőtökből lesz valami. De ne is azon gondolkodjon, hogy két szék közé esik-e vagy nem! Egy rossz kapcsolat rosszabb mint ha egyedül van.
A vőlegényéről gondolkodjon. Őt már ismeri, régesrég túl vannak a rózsaszín ködön. Szereti és felnéz rá. Ez jó. Vonzó is számára mint férfi? Ha nem, akkor ez nem több mint barátság extrákkal. Ha vonzó, akkor te csak egy ideiglenes szerető vagy, 9 év után előfordul az ilyesmi, rövidesen elmúlik.
A rossz kapcsolat nem jobb az egyedülléttől, mert annak véget lehet vetni.
De a szar kapcsolatból 2-3 gyermek után nehéz kilépni!
"Szerintem, az ő kapcsolatuk már átment szeretetbe, és többször hangsúlyozta, hogy nagyon bejövök neki mert nagyon új és jó dolog velem lenni!"
Nyilván kilenc év után már nem szerelmesek, és nyilván, azért lettél a szeretője mert új és jó veled lenni. Mit akartál ezzel mondani? Szerintem valamit nem értesz.
Egy hosszú kapcsolat nem átmegy szeretetbe. A szeretet megmarad. Ami új és erősödik az a kötődés (az "egyek vagyunk" érzés). A vonzalomnak is meg kell maradnia. Ha bármelyik is hiányzik a háromból, akkor az halott kapcsolat. Ezért kérdeztem 12-ben, hogy vonzódik-e a vőlegényéhez mint férfihez. A vonzalom szexuális jellegű, és több annál, minthogy néha szexelnek önkielégítés helyett, azt jelenti, hogy izgalmas a másik, vágyok rá. A barátainkhoz nem vonzódunk.
A lány van döntési helyzetben, nem te.
Elcseszi , de nagyon az életét, ha összeházasodik azzal, akivel nem kéne, mert tart a a rokonságától, meg sok a kiadás az esküvő lemondásával.
És akkor egész életét azzal tölti majd, hogy egyszer kellett volna felnőtt nő módjára viselkedni.
Természetesen, én is azt próbálom neki mondani, ha nem biztos a dolgában a leendő férjével akkor kár erőltetni, de nyilván az én számból elég rosszul jön ki....
Nem hiszem, hogy működik náluk a szex olyan módon mint kellene, de talán megszokás az erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!