Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Esküvő előtti pánik, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtti pánik, most találtuk meg egymást, ilyen a sors?

Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni egy nagy multicégnél vezető beosztásban és megismerkedtem lánnyal akivel elég gyorsan egy hullámhosszra keveredtünk és munkahelyi kapcsolat ide, vagy oda, de megtörtént aminek meg kellett történnie és most már 4 hónapja összejárunk. A probléma igazából nem is ezzel van, hanem azzal, hogy egy hónapon belül férjhez megy, és eléggé úgy érzem, hogy egymásba habarodtunk illetve minden területen megegyezünk. Tudom, nem szép dolog és eléggé el is ítélem magam ezzel kapcsolatban, de egy olyan ember mint én akinek már volt egy-két kapcsolata gyorsan megérzi, hogy kivel érdemes foglalkozni és kivel nem. Az ő kapcsolatáról csak annyit, hogy a "leendő férje" elég sokat van távol és szereti mint embert illetve felnézz rá, gondolom ez abból az időből is származik amit egy párként együtt töltöttek ez 9 év. Szóval nem egészen egy hónap múlva esküvő elég nagy létszámmal, van e értelme számomra bármit is lépnem, úgy érzem szeret ezt többször is mondta, de fél lemondani az esküvőt, hisz elég sok kérdést vetne fel mindenki számára a rokonságból, hogy miért MOST. Többször megbeszéltük, hogy vége és ennyi, de végül mindig ugyan ott kötünk ki. Tanácsot kér tőlem, hogy hogyan tovább, de én nem merek neki mondani semmit, ez bármelyik oldalról tekintve elég nagy döntés! Szóval nektek mi a véleményetek?

2015. szept. 13. 20:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi lett végül? Férjhez ment? Együtt vagytok még?
2015. nov. 13. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!