Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS Esküvő előtti pánik?
Figyelt kérdés
Ha most hirtelen mégsem érzem olyan biztosnak hogy hozzámenjek, mindenen felhúzom magam, akkor az tényleg csak átmeneti állapot, ugye? Esetleg az is rájátszhat hogy épp most van meg. De én szeretem, csak most nehéz.2019. máj. 28. 07:38
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy átmeneti állapot. Inkább kezded belátni, hogy hibát követsz el.
Írom ezt úgy, hogy házas vagyok. Nálunk semmi ilyen pánik nem volt.
2/8 anonim válasza:
Nem voltam még menyasszony de szerintem teljesen normális hogy még abban is kételkedsz hogy nő vagy-e egyáltalán. Sok a stressz, sok az intézni való, nagy a nyomás
4/8 anonim válasza:
Egy percig sem gondoltam, h nem kéne összeházasodnunk a férjemmel. Szerintem nem normális, ha így pánikolsz.
5/8 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok házas, viszont úgy általában minden nagyobb döntés, változás előtt hasonlóan szoktam érezni. Lehet ez egy új párkapcsolat, költözés, egyetem elkezdése, stb, szóval biztos vagyok benne, hogy esküvő előtt is hasonlóan éreznék. Egyszerűen csak van, aki szeret a megszokott környezetében, életében élni és szorong a nagyobb változásoktól, de ez nem feltétlenül jelenti, hogy rosszul döntene. Szerintem ha eddig nem voltak ilyen gondolataid és rendben volt a kapcsolatotok, akkor csak azért érzel így, mert félsz a változástól, úgyhogy csak felül kell emelkedni ezen az érzésen és végigcsinálni a dolgot, mert később megbánnád, ha a félelem, szorongás miatt veszítenél el egy olyan embert, akit különben szeretsz. Ha korábban is így éreztél, akkor érdemes lenne még időben átgondolni, hogy biztosan szeretnéd-e ezt.
6/8 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott, hogy hibát követtem el. Vártam az esküvőt, bár nekünk csak egyszerű szertartásunk volt két tanúval.
Gondold át, hogy mi az, ami félelemmel tölt el. Ha nem érzed biztosnak a kapcsolatot, még most találd ki.
7/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?Szerintem ne menyj korán férjhez elválás után a pénzt meg kell osztani!
8/8 anonim válasza:
Én is pánikoltam, pedig már 4 éve együtt éltünk közös lakásban, közös hitellel. Utólag visszagondolva fogalmam sincs mitől paráztam. Nem maga a házasság ténye zavart talán, hanem hogy mindenki engem fog nézni, én pedig sírós vagyok és borzasztóan fog sikerülni az a nap. :) Voltak bakik, de ezekkel együtt volt tökéletes az a nap és másnap már iszonyatosan büszkén nézegettem a gyűrűt az ujjamon. A mai napig sem bántam meg. Utólag már nem változtatnék, de én jobban szerettem volna csak egy szolid esküvőt és szerintem a pánikot az váltotta ki, hogy ennek ellenére mégis "nagy" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!